21.4 C
Київ
28.04.2024
Агресія росії Обухів

Школяра з Обухова засудили за допомогу ворогу

Шукав підробіток: засуджений житель Обухова розповів про мотиви роботи на окупантів, – повідомляє сайт Хроніки Обухова.

Навчався хлопець в ліцеї, закінчив третій курс. Проживав в Обухові з мамою, сестрами і вітчимом. Отримував стипендію близько 1300 грн., підробляв і проходив практику, де йому платили приблизно 10 тисяч гривень щомісяця. В родині був середній статок, грошей вистачало.

Проте одного разу шукав підробіток у Telegram. З ним звʼязалась невідома дівчина, запропонувавши надавати інформацію про військову техніку, він погодився. Хлопцеві пояснили, що потрібно знімати військову техніку на вулицях міста, відправляти й отримувати за це оплату.

невідома дівчина запропонувала надавати

інформацію про військову техніку

Затримано зловмисника під час зйомки третього об’єкта. За два попередні він встиг отримати кошти від ворога на власну банківську карту.

Під час суду юнак пояснював, що нібито мав намір передавати фото обʼєктів та не показувати військову техніку, щоб хтось інший не давав правдиву інформацію і тому вважав, що нічого незаконного не робить.

У підсумку хлопцеві призначили покарання менш суворе у вигляді 7 років позбавлення волі. За законом йому загрожував термін від 8 до 12 років.

Підписуйтеся на наші новини:

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

На Київщині оголошено повітряну тривогу

СБУ передала до суду першу справу про зґвалтування окупантами на Броварщині

У четвер судитимуть мера Обухова Олександра Левченка та його пособників

Напишіть коментар