8.4 C
Київ
19.04.2024
Агресія росії Буча Служба безпеки України

На Київщині затримали прихильника кадирівців

Слідчі Служби безпеки України завершили розслідування у кримінальному проваджені щодо 31-го річного мешканця Київщини, який публічно вихваляв дії російських окупантів.

Після звільнення Київщини підозрюваний, перебуваючи у громадських місцях селища Клавдієво-Тарасове Бучанського району, публічно заявляв, що пишається діями окупантів – так званих «кадирівців».

Зловмисник схвалював дії підрозділу «ахмат» у війні проти України. Зокрема, захоплення ними селища Бородянки, спалення місцевого відділку поліції та районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Збройних сил України.

Наразі обвинувальний акт

проти нього скеровано до суду

Дії зловмисника кваліфіковані за ч.2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ в України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Заходи із викриття та документування протиправної діяльності проводили співробітники ГУ СБ України у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури.

У Фастові депутати вимагають від мера Михайла Нетяжука активних дій для порятунку районної лікарні. ВІДЕО:

Лікарня у Фастові може потрапити під скорочення

Про роботу Київської обласної екстреної медичної допомоги у режимі 24/7, про важкі приклади спілкувалися працівники екстреної допомоги з окупантами  дивіться в інтерв’ю журналіста “Київського регіону” Євгена Цяпенка.

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Екскерівника Держрибагентства Київщини Мухіна підозрюють у злочині

У Фастові Червоний Хрест розпочав роботу за напрямком “Психосоціальна підтримка”. ВІДЕО

Схожі записи

У Переяславі нейтралізовано угруповання відомого кримінального авторитета

Оперативні дані щодо ситуації на Київщині

Посольство США навчає мінній безпеці учнів Київщини

Напишіть коментар