14.8 C
Київ
26.04.2024
Верховна рада Козин

Народного депутата України з Обухівщини оголосили в розшук

Вищий антикорупційний суд оголосив нардепа Сергія Шахова від депутатської групи “Довіра” в розшук.

За версією слідства, Шахов у декларації за 2020 рік не зазначив інформацію про житловий будинок, земельну ділянку в Київської області та офіс, що перебували у його користуванні, а також належні майно та доходи, власником яких є його цивільна дружина.

Обвинувачується нардеп у приховуванні майна на суму майже 88 млн гривень. Шахов постійно не з’являється у судові засідання. ВАКС вже двічі призначав йому штрафи за неявки. Також до нардепа застосовували примусовий привід.

За наявною у редакції “Київський регіон” інформації,  Сергій Шахов може проживати у ЖК «Сонячна долина» села Романків Козинської територіальної громади.

Сергій Шахов може проживати

у селі Романків обухівського району

Як повідомляє “Автомайдан”, останні півроку Шахов постійного “лікується” в різних країнах. За словами захисту, з 20 лютого він на стаціонарі в місті Бішкек (Киргизстан). Проте, адвокат не надала жодного підтвердження, що хвороба є тяжкою і не дозволяє нардепу брати участь у засіданні хоча б по відеоконференції. Так само, адвокат не змогла надати фотокопію паспорту Шахова про перетин кордону з Киргизстаном.

Раніше захист казав, що нардеп з жовтня по грудень лікувався в Німеччині, проте прокурор звернувся електронною поштою в клініку з Німеччини, а там сказали, що не змогли віднайти файли пацієнта Шахова.

Раніше захист казав, що

нардеп лікується в Німеччині

У жовтні він “лікувався” і одночасно голосував в залі засідання парламенту та пересувався містом Київ, але от на засідання до суду прийти не зміг. Схоже, що Шахов планував вилікуватися остаточно тільки тоді, коли закінчиться строк давності. Така поведінка – результат не тільки не поваги до правосуддя, а й демонстрація ставлення депутатів до декларування.

Працівники екстреної допомоги у Бучі в умовах окупації рятувати людей. ВІДЕО:

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

В Українці острів на Дніпрі хочуть з’єднати з дамбою намивом піску

Як вижити на війні. Волонтерка з Гостомеля Катерина Павленко відверто про жахи окупації. ВІДЕО

 

 

Схожі записи

Проблемами Бородянки вже займається Генеральна прокуратура

Винним у резонансному ДТП під Києвом вважають нардепа. Фото

У Верховній Раді зацікавилися технічним станом гелікоптерів МВС

Напишіть коментар