15.4 C
Київ
20.04.2024
Боярка ЖКХ Міська рада

У Боярці збільшили тарифи на централізоване водопостачання

Підвищенню тарифів на водопостачання та водовідведення до 86,54 грн/куб.м, у Боярській ОТГ, по закінченню війни бути, – повідомляє телеграм-канал «Київський регіон» з посиланням на допис членкині виконавчого комітету Янини Коваль.

Рішення про збільшення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для споживачів Боярської ОТГ було прийнято на засіданні виконавчого комітету наприкінці 2022 року.

рішення прийнято з порушенням

закону – янина коваль

Але прийнято це рішення було, на думку депутатки Катерини Яценко, з порушенням закону. Тож на сесію міськради, яка відбулася кілька днів тому, Яценко представила колегам по депутатському корпусу проект рішення про скасування тарифу на водопостачання.

мер Боярки Олександр Зарубін керує голосуванням на сесії міськради

Всім присутнім на сесії БМР було повідомлено про виявлені порушення при прийняті рішення про підвищення тарифів. На думку Янини Коваль було порушено п. 21 Регламенту виконавчого комітету та виконавчих органів Боярської міської, а саме «Рішення виконавчого комітету міської ради приймаються на засіданнях відкритим голосуванням більшістю від загального складу виконкому».

Факт викривлення результатів

голосування зафіксовано на відео – Яценко

Факт викривлення результатів голосування, як зазначає депутатка, зафіксовано на відео прямої трансляції засідання виконавчого комітету і надіслано присутнім депутатам разом з протоколом засідання, у якому зазначено інший результат голосування, і що, відповідно, вказує на розбіжність. Однак, методом «єдиної думки більшості» проект рішення навіть не включили до порядку денного.

Додаток до рішення Боярської міськради про підвищення тарифу

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

В Обухові міськрада на 30% підвищила зарплату педагогам

У середу ДТЕК відключить світло 152-м населеним пунктам Київщини

Скандал в Обухівській лікарні: Міськраду звуть на допомогу

Напишіть коментар