19.04.2024
Міська рада Фастів

У Фастові меру міста дорікають у закритті хлібокомбінату

Кілька днів тому, за рішення керівництва ТОВ «Київхліб», була зупинена робота Фастівського хлібокомбінату, – повідомляє телеграм-канал «Київський регіон».

Як заявив мер міста Михайло Нетяжук, Фастівська міська рада пропонувала передати хлібокомбінат в комунальну власність територіальної громади з подальшим відшкодуванням його вартості власнику. Проте, зі слів очільника міста, пропозиція не була прийнята.

мер Нетяжук пропонує фастівчанам

підписати петицію до Зеленського

Тепер мер Нетяжук пропонує фастівчанам підписати петицію до президента Зеленського, щоб той розібрався та втрутився у ситуацію.

Місцевого жителя Сергія Кучера це дивує: “В чому розібратися? Працівники заводу були попереджені влітку, що завод восени закривається. А ви про якісь петиції говорите, через два місяці після закриття заводу”.

Не довіряє пропозиції мера, який сам сім років був директором цього “Фастівському хлібокомбінату” і Ірина Костенко: “Поки не побачу затверджений алгоритму дій як будуть повертати хліб завод підписувати не буду і Вам Фастівчани не рекомендую. Знову лохів з нас робить. Чесно повинно все бути. Без того як це буде робитись – це “розвод”.

тепер доля хлібзаводу залежить

лише від активності громади

Дивується безініціативності міського голови за збереження хлібокомбінату і Тетяна Загоровська: “А чому керівництво нашого міста не звернулося за підтримкою і допомогою до нашого депутата Верховної Ради Олега Дунди? Він не знає про нашу проблему з хлібзавод. Я сьогодні з ним спілкувалася і він дуже здивований що до нього ніхто не звертався. А я думаю, що його допомога була б не лишньою”.

Тут, щоправда, сподівання Тетяни Загоровської на допомогу від нардепа Олега Дунду, спростували інші жителі Фастова (див.скрін):

Отже, маємо дивну ситуацію, де мер міста перекладає на громаду питання відстоювання надважливого для Фастова підприємства.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У Фастові за підтримки гранту відкрили модернізований ЦНАП

Працівницю Бориспільської міськради поранили стрілою з арбалету

Партія Порошенка йде на місцеві вибори з командою професіоналів і патріотів

1 коментар

Irina 02.02.2023 о 02:14

Тільки фашисти знищують підприємства в такий складний для країни час. Моя бабуся у війну буряки на плечах носила, щоби не зупинялось виробництво на цукровому заводі. . Риба виздихала, місто тоне в каналізаційних відходах, води в людей немає, пункти незламності зникають, бомбосховища засрані…. Дохазяйнувалися… І попередники і цей діяч. Маємо: плитку біля закритого хлібзаводу,(поки її поклали, зруйнували раніше покладену біля супермаркету), птєродактелі красуються і “крЄпость в мішках, замість міської ради”. Ганьба!!!!

Час гнати в три шиї вже “вчора” разом з прихвостнями.

Відповіcти

Напишіть коментар