6.3 C
Київ
19.04.2024
Верховна рада Прокуратура

У Верховній Раді зацікавилися технічним станом гелікоптерів МВС

Сьогодні відбулося позачергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон” з посиланням на інформацію від Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності.

«Вчорашня трагедія – велике горе і для мешканців Броварів, які втратили своїх близьких, і для країни, і для команди Міністерства внутрішніх справ та всього безпекового блоку зокрема» – зазначив голова Комітету Сергій Іонушас.

Вчорашня трагедія – це велике

горе – Сергій Іонушас

Тимчасово виконуючий обов’язки МВС Ігор Клименко обговорив з членами Комітету необхідні першочергові кроки, щоб зберегти керованість усіма процесами міністерства та в найближчий час визначити та встановити причини катастрофи.

Також, на засіданні поставили на контроль питання технічного стану гелікоптерів, які знаходяться в системі авіаційної безпеки МВС.

питання технічного стану

гелікоптерів МВС поставили на контроль

Заступник Генерального прокурора Олексій Симоненко поінформував про хід досудового розслідування за фактом падіння гелікоптера у Броварах, та повідомив, що на місці трагедії у Броварах працюють слідчі та експерти, проводяться невідкладні слідчі дії. Справа знаходиться під особистим контролем Генерального прокурора.

Члени Комітету зауважили, що Комітет приділяє особливу увагу досудовому розслідуванню вищезазначеного провадження, оскільки це обов’язок перед Денисом Монастирським, який був очільником Комітету з 2019 по 2021 роки та колективом Міністерство внутрішніх справ.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

 

Схожі записи

Екснардеп Жванія 65 разів літав до Москви і назад через Мінськ

Порошенко передав два «антишахеда» київському батальйону ТрО

Ініціюється кримінальна відповідальність за співпрацю з агресором

Напишіть коментар