19.04.2024
Агресія росії Київська обласна рада

Вдячна нашим європейським друзям за підтримку – Алла Шкуро

Київщина заживляє свої рани. На місці згарищ розквітлі клумби, а зранені села тонуть в зелених садах. Про недавні жахи в містечках та селах нагадують пошкоджені будівлі та подекуди підбита ворожа техніка, на які вже граються місцеві дітлахи.

Українці демонструють неймовірне вміння об’єднуватися та самоорганізовуватися, а ще – дійсно люблять свою рідну землю.

Вдячна Павлу Ковалю та всім нашим європейським друзям, які підтримують нас на цьому шляху – Алла Шкуро

Щире захоплення викликало в гостя з дружньої Польщі, депутата депутат Європарламенту Павла Коваля спілкування з мешканцями Київщини. Живі і дуже болючі розповіді свідків про страшне життя в окупованій Бучі, неймовірні історії тероборонівців з Гостомеля, розповіді про щоденний без перебільшення подвиг волонтерів в Боярці та історії про силу духу та взаємної підтримки з Дмитрівської громади…

Відвага, жертовність, людяність, висока самоорганізація – це ті риси, які допомагають українцям протистояти ворогу. А ще – підтримка наших друзів. Польща сьогодні – наш справжній надійний союзник і партнер, – каже депутатка Київської обласної ради Алла Шкуро.

Ми безмежно вдячні всім полякам, які надали прихисток нашим жінкам та дітям. Вдячні Польщі за постійну послідовну підтримку у нашій непростій боротьбі з ворогом. Донесення правди про страхіття війни – це ще один дуже важливий фронт і ми повинні докласти максимум зусиль, аби цю страшні правду знав весь світ, а покарання за всі ці злочини стало невідворотним, – впевнена депутатка “Європейської Солідарності” Алла Шкуро.

Схожі записи

На Київщині продовжують облаштування вогневих споруд. Фото

Помічник Залужного назвав ім’я хлопця, який торік врятував аеропорт у Гостомелі

У КОДА назвали найбільш небезпечні напрямки на Київщині

1 коментар

EUROPE-GAS 27.07.2022 о 15:59

Страны ЕС сократят потребление газа на 15%!
tiny.cc/EUROPE-GAS

Відповіcти

Напишіть коментар