12.1 C
Київ
23.04.2024
Київська обласна рада

В облраді обговорили діяльність комунальних установ під час військового стану

Відбулась нарада щодо роботи виконавчого апарату, комунальних підприємства та установ, підпорядкованих Київській обласній раді, – повідомляє телеграм-канал Київський регіон, з посиланням на пресслужбу облради.

Сьогодні під керівництвом голови Київської обласної ради Наталії Гунько, за участі заступниці Тетяни Семенової, відбулась робоча нарада щодо обговорення поточних питань діяльності виконавчого апарату та комунальних підприємства та установ, підпорядкованих Київській обласній раді.

У нараді взяли участь також керуючий справами виконавчого апарату КОР Ганна Антонюк, керівники самостійних структурних підрозділів.

Обговорили питання про продовження проведення заслуховувань керівників комунальних підприємств, установ та закладів, підпорядкованих Київській обласній раді, з питання стану щодо їх діяльності та функціонування під час військового стану.

У ході проведення наради також обговорили питання щодо підготовки проведення двохсторонніх зустрічей між керівництвом Київської обласної ради та представниками посольств іноземних держав.

Шукайте більше новин у телеграм-каналі Київський регіон

Схожі записи

У Великодимерській ОТГ розробляють стратегію розвитку громади

На сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень

Облрада терміново дофінансує тероборону Київщини: Сесія завтра

Напишіть коментар