11.5 C
Київ
24.04.2024
Київ КМДА Транспорт

По 20 грн точно не буде: Кличко про подорожчання проїзду в Києві

Мер Києва Віталій Кличко розповів про подорожчання проїзду в столиці та зазначив, що до 20 грн тарифи не зростатимуть точно, – повідомляє Київський регіон з посиланням на інтерв’ю міського голови телеканалу “Київ”.

За його словами, міська влада вимушена підняти тарифи на проїзд через зростання цін на енергоносії. Він зазначив, що транспорт є дотаційним, а міський бюджет за це платить.

Кличко нагадав, що ми живемо в ринкових умовах, а тому потрібно підвищувати зарплату робітникам та купувати новий транспорт, а також будувати нові дороги — на все це потрібні гроші. Мер також підкреслив, що до 20 грн проїзд підвищувати не будуть, а точна цифра буде названа навесні.

Нагадаємо, у КМДА заявили про неминуче подорожчання проїзду в громадському транспорті та назвали нові тарифи. Власники картки киянина зможуть платити за проїзд лише 12 грн незалежно від кількості поїздок.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Кличко #проїзд #2222 #комунальнийтранспорт #вартістьквитка #вартістьпроїзду

Схожі записи

Зеленський узаконив митні пільги для автомобілів на єврономерах

У Києві перейменували ще 12 вулиць в рамках декомунізації

Киянин спалив припарковану під вікнами вантажівку

Напишіть коментар