11.5 C
Київ
25.04.2024
Прогноз погоди КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ

Новий рік з парасолькою? Якою буде погода на свята на Київщині

Несильні морози до -7°C уночі, зі снігом і ожеледицею очікують Київщину на новорічні свята, – повідомляє Київський регіон.

Так, у четвер стовпчик термометра може піднятися аж до +1°C, а 31 грудня коливатиметься від -1°C до +1°C. І вдень, і вночі ймовірно нас очікує сніг із дощем.

Ті, хто застане 1 січня – помітять, що повітря прогріється до +4°C і дощ із снігом. Тож, у нас дійсно є шанс використати святкові парасолі.

Київський регіон нагадує, що торік на Новий рік було ще тепліше, адже тоді погода подарувала нам рекорд. 30 грудня 2020-го у Києві вперше за 140 років середня температура повітря становила +5,3°С, що відповідала погоді кінця жовтня.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #2022 #свято #погода #2222 #Новийрік

Схожі записи

Синоптики радять приготуватися до сильних дощів із грозами

Погода: Другий місяць зими прощається с нами мокрим снігом

Укргідрометцентр повідомляє про небезпечну погоду на Київщині

Напишіть коментар