8.4 C
Київ
18.04.2024
Кримінал

У лісі біля Обухівської траси знайшли тіло власника санаторію з Рівного

Правоохоронці знайшли мертвим відомого рівнянина, голову правління санаторію «Червона калина», що неподалік Рівного, — Ярослава Сивого, – повідомляє “Київський регіон”.

50-річний чоловік не виходив на зв’язок більш ніж тиждень. Врешті його брат — Руслан Сивий — повідомив про трагедію: Ярослава вже немає в живих.

У минулий понеділок, 20 грудня, чоловік поїхав до Києва й через кілька годин перестав виходити на зв’язок. За інформацією, яку повідомив брат загиблого, інцидент трапився вночі 21 грудня. На думку родича, це було вбивство з метою пограбування. У той момент з його картки почали зникати гроші. Також чоловік підозрює, що вбивці побачили, як Ярослав сідає в таксі із готівкою.

«Нелюди вбили мого Брата Ярослава. Самого доброго Брата у світі», — написав дослівно Руслан Сивий, колишній голова Дубенської РДА. Він також повідомив, що підозрюваних у злочині вже затримали. «Наразі із затриманими проводять необхідні процедури. На фото я впізнав свого брата. Його побили до смерті. Це сталось під Києвом. Це було банальне пограбування. З метою наживи», — сказав Руслан Сивий.

у вбивстві підозрюють

двох таксистів з киргизії

Згодом у Київській прокуратурі підтвердили, що слідчі затримали та повідомили про підозру двом особам, причетним до скоєння умисного вбивства Ярослава Сивого.

«Перебуваючи у Києві, потерпілий звернувся на вулиці до одного з підозрюваних, 34-річного громадянина Киргизії, який працює водієм служби таксі, з проханням відвезти його до готелю. Водій та його 43-річний приятель — громадянин Киргизької Республіки, який у той час теж перебував у цьому ж автомобілі, погодилися підвезти рівнянина. Під час поїздки, усвідомлюючи, що у потерпілого можуть знаходитися при собі значні кошти, зловмисники вирішили здійснити на нього напад», — йдеться у повідомленні на Telegram-каналі прокуратури.

Під час спланованої зупинки один із зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, завдав удару в область голови кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість. Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та кошти, після чого його у несвідомому стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ЯрославСивий #вбивство #Обухівськатраса #ЧервонаКалина #санаторій

Схожі записи

В Українці спалили автівку депутатці міськради

Житель міста Українка напав на чоловіка, який доглядав його матір

Спортсмен-скелелаз з Українки звинуватив свого тренера у педофілії

Напишіть коментар