10.4 C
Київ
20.04.2024
Активний відпочинок Макарів Фастів

На Київщині діятиме Різдвяна резиденція товариша Святого Миколая

Поблизу Макарова відкриється резиденція чарівника Доброчара та нова святкова локація «Зима за містом», – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Фастів.NEWS.

На відвідувачів чекають яскраві декорації, парк ілюмінацій, резиденція нового українського чарівника Доброчара, міфічні ельфи, снігова гірка та новорічна ялинка. Новорічна локація у новому парку, що розташований у селі Мотижин за 50 км від Фастова, працюватиме з 4 грудня до 30 січня.

На території парку встановили 50 світлових 3D-фігур висотою від 5 до 8 метрів – це сніговики, олені, пінгвіни, іграшки, новорічні казкові герої.

Також упродовж двох місяців діятиме резиденція Доброчара – товариша святого Миколая, доброго українського чарівника.

– Площа Резиденції становить 780 м. кв. Кожна її кімната оповита таємничою атмосферою справжнього Різдва. У Резиденції вас зустрінуть казкові ельфи, які проведуть вітальнею Чарівника. Сам Доброчар чекатиме на вас у своєму кабінеті, щоб привітати зі святами та подарувати солодкий гостинець.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Нагадаємо, “Київський регіон” одним з перших повідомив, що зятю мера Гостомеля призначили запобіжний захід у 14 млн. застави.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ЗимоваРезиденція #СвятийМиколай #Різдво #Доброчар #Макарів #Мотижин #Фастів #НовийРік #ДеЗустрічатиРіздво #СвяткуванняРіздва #ЛапландіяВУкраїні

 

Схожі записи

Карась на фідер. Чудова рибалка на Київщині

На Богуславщині розвивається зелений туризм – інтерв’ю з ідеологом руху

У трьох районах Київщини створили цифрові освітні центри для дітей

Напишіть коментар