6.7 C
Київ
19.04.2024
COVID-19 Київ Поліція

У Києві викрили 2 приватні школи, які вирішили працювати в карантин

Дві приватні столичні школи вирішили працювати в карантин, але їх викрили, – повідомляє “Київський регіон”  з посиланням на Держпродспоживслужбу Києва.

Моніторингові групи зафіксували очне навчання ще у кількох столичних школах. Це приватні навчальні заклади – Приватна школа Олени Вєдєрнікової за адресою вул. Соснова, 10 (Василя Седляра), а також ПП «Логос» за адресою пр. Оболонський, 16.

Про порушення повідомлено Національну поліцію України щодо ознак кримінального порушення за ст. 325 Кримінального Кодексу України «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням», оскільки такі порушення визначених обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину можуть сприяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 серед відвідувачів закладу – мешканців Києва та гостей столиці.

Про це – у репортажі телеканалу “СТБ”:

 

На момент візиту моніторингових груп заклади продовжували допускати відвідувачів, зокрема, здобувачів освіти у свої приміщення та проводити навчальний процес в очному режимі. Як відомо, мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у зв’язку з погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус у столиці, наступного тижня учні столичних шкіл, зокрема, молодшої школи продовжать навчання в дистанційному режимі.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте у публікації “Київського регіону” про те, що на Київщині вводять нові обмеження на проїзд в автобусах та електричках.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що на Київщині розгорнули мобільний військовий шпиталь для лікування хворих на Covid-19.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #кримінал #журналіст #школаОлениВєдєрнікової #вулицяСоснова #ВасиляСедляра #Логос  #ВікнаНовини #ВікнаСТБ

 

Схожі записи

Нові дані про постраждалих через вибух у Дарниці

Новий скандал навколо меморіалу “Бабин Яр”. Тепер рейдерство

Обличчя квартирних злодіїв потрапили на відео у будинку на Київщині

Напишіть коментар