10 C
Київ
29.03.2024
Калинівська територіальна громада Київська обласна рада

У Калинівці побудують басейн та реконструюють ліцей

В Калинівській громаді вже тривають роботи з утеплення та реконструкції фасаду ліцею, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис депутата Київської обласної ради Владислава Одинця.

Також розпочалася реалізація першої частини проекту будівництва басейну з допоміжними приміщеннями в опорному закладі освіти “Калинівський академічний ліцей – освітній центр”.

Як стало відомо “Київському регіону”,  ці роботи здійснюються за кошти обласного бюджету, які були виділені для реалізації цього важливого для громади проєкту. Зараз в навчальному закладі зараз проводяться роботи з реконструкції фасадної частини приміщення ліцею, утеплення стін та заміни покрівлі. Найближчим часом також будуть замінені старі вікна на енергозберігаючі.

Читайте також матеріал “Київського регіону” про те, що Укрзалізниця погодила будівництво тунелю в Калинівці

Укрзалізниця погодила будівництво тунелю в Калинівці

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що на Обухівщині в черговий раз обіцяють рекультивувати скандальну сміттярку.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #Калинівка #переїзд #ВладиславОдинець #шляхопровід #міст #залізничнийпереїзд #ФастівськийРайон #Васильків #КалинівськаСелищнаРада #тендер #РозробкаПроєкту #ЄвропейськаСолідарність #тунель #залізничніколії #станціяВасильків1 #смтКалинівка #басейн #ліцей

 

Схожі записи

Створення заказника «Ріка-Герой Ірпінь» розглянуть на сесії обласної ради

Облрада почала розгляд питання тарифів на тепло

У центрі Києва обстріляли авто депутата Київської облради. Вбито його дитину

Напишіть коментар