15.8 C
Київ
28.03.2024
Технології

4G від lifecell відтепер підключено ще у 213 селах Київщини

В Київській області lifecell активно збільшує покриття швидкісним мобільним інтернетом та щомісяця зв’язок 4G з’являється в нових містечках та селах.

lifecell активно працює над тим, щоб якомога швидше якісний мобільний інтернет був доступний у всій області. Від початку 2021 року швидкісний мобільний інтернет від lifecell з’явився у 213 населених пунктах Київської області.

До 4G підключили села Білоцерківського та Обухівського районів, Баришівки, Сквири та інші міста та села Київщини.

В цілому з січня 2021 року

понад 98 тисяч мешканців київщини

отримали доступ до 4G від оператора

Завдяки підключенню нових населених пунктах, люди стали більше використовувати мобільний інтернет та середнє споживання на одного абонента в області зросло на 23%. Це безумовно допоможе мешканцям сіл та містечок мати доступ до цифрових державних послуг, навчання та онлайн розваг.

Та мобільний оператор розширює покриття швидкісним інтернетом не лише в столичному регіоні, а й по всій України. Загалом станом на початок жовтня до 4G від lifecell було підключено понад 12 889 населених пунктів по всій Україні із населенням понад 28 млн осіб.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #інфраструктураКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #інфраструктураКиєва #МобільнийОператор #ШвидкіснийІнтернет #4G #lifecell #БілаЦерква #Обухів #Баришівка #Сквира

Схожі записи

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

Німецька компанія побудує на Бориспільщині завод автомобільної електроніки

На Київщині майнери криптовалюти незаконно підключилися до електропідстанції

Напишіть коментар