2.1 C
Київ
20.04.2024
Київська обласна рада

Скляров оскаржує звільнення з посади керівника Київської облради

Олександр Скляров  просить суд поновити його на посаді голови Київської обласної ради з 28 квітня 2021 року, а Валерій Ксьонзенко – на посаді заступника голови Київоблради.

Відповідні позови надійшли до Окружного адміністративного суду міста Києва. Наразі ОАСК вирішує питання про відкриття провадження за даними адміністративними позовами, – повідомляє пресслужба суду.

Також, суд інформує, що “позивачі також просять суд визнати протиправними та скасувати рішення облради про  їх звільнення з посад голови Київської обласної ради VIII скликання та заступника голови відповідно.

Окрім цього позивачі просять Окружний адміністративний суд міста Києва стягнути з облради на їх користь середній заробіток за час вимушеного прогулу за період з 28 квітня по дату ухвалення остаточного судового рішення у даних справах.

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У США спортсмени з Київщини змагаються на Всесвітній Універсіаді

До проблеми сміттєзвалища у Горенці хочуть залучити правоохоронців

Позачергова сесія Київської облради відбулася лише з другої спроби

Напишіть коментар