7.1 C
Київ
18.04.2024
Будівництво КОДА

Ремонт мосту на трасі М-06 біля Василькова завершать до кінця року

На Київщині продовжується капітальний ремонт мосту на дорозі загального користування місцевого значення О100720 Васильків – Княжичі – Лука – Гореничі – /М-06/. Роботи стартували в минулому році, завершитись мають цьогоріч, – про це повідомив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Ще один об’єкт дорожньої інфраструктури Київщини, над яким зараз активно працюємо в рамках «Великого будівництва», – це міст на автошляху О100720 Васильків – Княжичі – Лука – Гореничі /–М-06/. Підрядники почали працювати там ще в минулому році. Значну частину робіт вони вже виконали. Цього року плануємо повністю завершити реалізацію проєкту», – уточнив Василь Володін.

Цього року плануємо повністю завершити реалізацію проєкту», – Василь Володін

За його словами, зараз будівельникам залишилось прокласти асфальтобетонне покриття, нанести розмітку, встановити опори освітлення і огородження. Загальна вартість робіт складає понад 41 млн грн.

Нагадаємо: на Київщині в рамках програми «Велике будівництво» триває капітальний ремонт дороги між Макарівською та Немішаївською громадами. Йдеться про автошлях загального користування місцевого значення О100507 Немішаєве-Миколаївка з під’їздом до с. Хмільна.

Загальна вартість робіт

складає понад 41 млн грн

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

За матеріалами пресслужба Київської ОДА

Схожі записи

На Київщині запрацюють ще два приміських залізничних маршрути

На Київщині розвиватиметься медичний туризм – КОДА

Незаконна схема будівельних кооперативів у розслідуванні громадської організації з Українки

Напишіть коментар