19.04.2024
Київ

У київському метро дозволять безкоштовно провозити велосипед

Київська міська рада дозволила провозити безкоштовно велосипед у київському метро, повідомляється на фейсбук-сторінці Київ – Велосипедне Місто
Нова редакція правил
має набути чинності
1 вересня 2021 року
Відповідну правку Брагінський Віктор до правил користування КП “Київський метрополітен” підтримали депутати на черговій сесії. Незабаром пункт правил 3.5 “Пасажирам дозволяється безоплатне перевезення” має доповнитись абзацем: “спортивного спорядження (лиж, санок, ковзанів. велосипедів тощо) у чохлах або належній упаковці”. Нова редакція правил має набути чинності 1 вересня 2021 року.
Пасажирам дозволяється безоплатне перевезення “спортивного спорядження
(лиж, санок, ковзанів. велосипедів тощо)
у чохлах або належній упаковці
До цього, велосипед у київській підземці можна було провозити за не перевищуючи 200 сантиметрів за сумою трьох вимірів (довжина, ширина, висота) у розібраному вигляді та в чохлі, а також оплативши провезення. Це значною мірою обурювало користувачів велосипедного транспорту і тому можливість провезення велосипеду в метрополітені не користувалася попитом серед пасажирів.

Нагадаємо, що ми у 2019 році подавали відповідну пропозицію при попередній зміні Правил користування метрополітеном. Також, нещодавно для прийняття більш зваженого та об’єктивного рішення, ми проаналізували правила перевезення велосипедів в метро інших міст світу.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У Києві з’являться станції метро “Звіринецька” та “Площа Українських героїв”

В Українці поліція відкрилала кримінальну справу після допису у фейсбуці

До Києва знову не пускають вантажний транспорт

Напишіть коментар