7.5 C
Київ
29.03.2024
КОДА

Олексія Гриценка призначено радником з питань екології Київського міського голови

«Мене призначено радником з питань екології Київського міського голови на громадських засадах, – щойно повідомив Олексій Гриценко на своїй сторінці у фейсбуці .

Це сміливий крок для Віталія Кличка

Олексій обіцяє бути відвертим і критичним до процесів, які відбуваються в місті.

Про причини такого рішення Гриценко заявляє так:

1. Це зараз не про політику, а саме про екологію. Якби я йшов за посадами, то це зробив би до виборів. Зараз мова саме про конкретні зміни, які побрібні місту.
2. В Києві з екологією є величезні проблеми і це не помічає тільки сліпий, але все рівно їх відчуває. Мер чітко це усвідомлює, а також розуміє, що це дуже непроста задача.

Пріоритети у роботі:

3.1 Взяття містом зобов‘язань по адаптації до змін клімату. І головне їх виконання.
3.2 Наведення ладу зі станом того чим ми дихаємо і що п‘ємо. В мене 4 дітей і всі в Києві. Є додаткова особиста мотивація.
3.3 Збереження тих залишків природи, які ще є в місті і знаходження шляхів відновлення статусу Києва, як одного найзеленіших міст Європи.

Також, Олексій Гриценко нагадав, що в рамках співробітництва Центру Розвитку Міст, який він очолює, вже сформована спільнота людей та організацій, які будуть рухати місто в цих напрямках.

Сформована  спільнота людей та організацій, які будуть рухати місто в цих напрямках

Не важливо, які партії чи ідеологів ці люди представляють, важливо, що всіх об‘єднує бажання змінити Київ в напрямку безпечного і комфортного життя з точки зору екології.

В той же час, Гриценко запевняє, що буде дуже радий новим однодумцям, які готові включатися в процес боротьби за наше місто.

«На даному етапі ми досить нормально співпрацюємо з профільним департаментом і його новим очільником Олександром Возним. Це точно посилить наші зусилля», – завершує свій пост новий радник Кличка.

 

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

КОДА погрожує закрити школи де недостатньо вакцинованих вчителів

В облраді розповіли, коли будуть внесені зміни до бюджету Київщини

На Київщині до “Гвардії наступу” долучилось вже 1100 охочих – КОВА

Напишіть коментар