10 C
Київ
28.04.2024
Бориспіль Бровари Васильків Вишгород Транспорт Українка

Київська міська електричка з’єднає Вишгород, Бровари, Бориспіль, Українку, Васильків та Ірпінь

У проєкті Генерального плану Києва закладено комплекс рішень задля покращення ситуації пасажироперевезень. Про плани у цьому напрямку повідомляється на сторінці «Генеральний план Києва» у соцмережі Фесйбук, – інформує сайт “Зоря Приірпіння”

– Звільнення внутрішньоміського залізничного вузла від вантажних потоків та використання його в якості швидкісного рейкового пасажирського транспорту в єдиній системі з метрополітеном та швидкісним трамваєм.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

– Збільшення частоти руху поїздів в години «пік» та протягом доби з 18-20 хв. до 3-5 хв зробить цей вид громадського транспорту другим за пасажиропотоком після метрополітену.

Також, на етап у 20 років, планується будівництво лівобережного пасажирського вокзального комплексу на станції Дарниця.

Залізничні колії, що проходять через міста й міські агломерації, у багатьох країнах світу цілком ефективно використовуються як частина інфраструктури муніципального транспорту. Наприклад, в німецьких містах поряд з традиційним метро – U-Bahn – функціонує ще й повністю інтегрована з “підземкою” S-Bahn, суто міська електричка, маршрути якої виходять за межі цих самих міст.
Тому київська міська електричка має бути включена у внутрішньоміську мережу залізниці зв’язків з містами приміської зони (Вишгород, Бровари, Бориспіль, Українка, Васильків, Ірпінь).

Для покращення комфорту під час пасажироперевезень планується заміна застарілих типів вагонів та створення нового рухомого складу відповідно до сучасних вимог.

Будівництво 6 нових залізничних станцій та зупинних пунктів збільшить популярність цього виду громадського транспорту, а організація зручних підходів та пересадочних вузлів дозволить пасажирам зручно пересуватися містом.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Кандидат на міського голову Борисполя записав нове відео з коровою

На Обухівщині бійці територіальної оборони відпрацьовували переправу через Стугну

У Борисполі шукають волонтерів на вибори

4 коментарі

Ольга 12.03.2020 о 22:11

А Обухов?В чем проблема?

Відповіcти
Влад 21.03.2020 о 16:54

Проблема в том, что Обухов не имеет ж/д ветки.

Відповіcти
Миша 26.07.2021 о 14:44

Обухов Продлить маршрут Автобуса 43 , Обухов -Кончазаспа-Киев

Відповіcти
igyfd 29.11.2021 о 13:52

29.11.2021 рік. З’єднала?

Відповіcти

Напишіть коментар