7.6 C
Київ
19.04.2024
Боярка Транспорт

У Боярці з’являться два нові автобусні маршрути

Під час засідання виконавчого комітету Боярської міської ради, яке відбулося 16 січня, ухвалено рішення № 1/7 про відкриття нових автобусних маршрутів, – повідомляє Микола Войновський на сторінці «Сучасна Боярка».

Йдеться про маршрути № 5 та № 5А, які мають поєднати нову та історичну частини міста (кінцеві зупинки: «Боярський коледж екології і природних ресурсів – Рітейл Парк «ЯРД»).

Власне, маршрути № 5 та № 5 А відрізнятимуться лише режимом руху – вони працюватимуть відповідно у режимах «маршрутне таксі» та «звичайний».

Відповідно до ухваленого рішення, буде затверджено паспорти автобусних маршрутів № 5 та № 5А та визначено їх як окремі об’єкти конкурсу.

Конкурсному комітету з визначення пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Боярка доручено провести конкурс з визначення перевізників на маршруті № 5 та маршруті № 5А.

Детальніше за посиланням: https://mistoboyarka.gov.ua/miska_rada/normatyvni_akty/rishennia_1_7_pro_vidkryttia_novykh_avtobusnykh_marshrutiv_zahalnoho_korystuvannia.html

Схожі записи

Двох соколів врятували в аеропорту Бориспіль – Нефьодов

У Боярці у магазині продають шоколад з радянською символікою

У Боярці збільшили тарифи на централізоване водопостачання

Напишіть коментар