7.7 C
Київ
18.04.2024
Бориспіль Кримінал Міська рада

Працівницю Бориспільської міськради поранили стрілою з арбалету

Щойно, 8 січня близько 5-ї вечора, жінка саме поверталась додому. Дійти до під’їзду залишалось якихось 30 метрів, аж раптом різкий біль у руці і щось тепле та липке почало стікати по пальцях. Пізніше стане відомо, що їй у руку влучила стріла, пущена невідомим із арбалета, – повідомляється на сайті “Це Бориспіль”.

Все відбулось біля будинку №46, що по вулиці Володимира Момота в Борисполі. Той, хто стріляв, робив це зі сторони будинку №40.

Свідки розповіли, що все відбулось близько п’ятої години вечора. Почули крик болі, потім глухий удар, звук автомобільної сигналізації. Вже у дворі побачили сусідку, яка ледь стояла на ногах, стікаючи кров’ю. Їй почали надавати першу медичну допомогу, намагаючись зупинити кров. Викликали швидку допомогу, викликали поліцію.

Як нам вдалося з’ясувати, поранена йшла додому з магазину “Фора”. Стріляли в неї ззаду (зі сторони 40-го будинку, що по вулиці Момота), влучивши в ліву руку, а саме в зап’ястя. Стріла пройшла наскрізь під шкірою (по дорозі вирвавши з куртки шматки синтепону), влучила в припарковане авто і зупинилась. Важко уявити, якою вбивчою силою наділена зброя, що так поранила жінку. Лише кілька сантиметрів уберегли постраждалу від неминучого…

Поранену забрала швидка допомога; лікарі зробили все, щоб зупинити кров. Поліція обстежує територію та опитує свідків. Якщо хтось із наших читачів може допомогти в пошуку нелюда, закликаємо надати необхідну інформацію в поліцію за телефоном 102. Будьмо відповідальними та зупинимо злочинця разом. Адже наступного разу стріла може влучити в когось із нас; і не лише поранити.

Як нам стало відомо із соціальних мереж, постраждалою виявилася працівник управління освіти Бориспільської міської ради Ніна Ковадло.

#КиївськийРегіон #Бориспіль

Схожі записи

23 земельні ділянки в елітному районі хотіли вкрасти на Обухівщині

У Фастові затвердили кошторис на реконструкцію Соборної площі

У Голоса є три кандидати на посаду мера Києва

Напишіть коментар