14.3 C
Київ
25.04.2024
Боярка РДА Селищна рада Тексти

Після прийняття Генплану Чабанів почалися метаморфози з земельними ділянками

Києво-Святошинська РДА правові документи видала, Департамент містобудування та архітектури Київської обласної Держадміністрації “ясні очі” на злочин закрив, архітектурно-містобудівну раду 05 грудня 2019 року провів, накладки в Генпланах с.Новосілки та смт Чабани “не помітив”, Новий 2020 рік святкує, – розповідає у своїй публікації громадський діяч Надія Буніс.

Киризлієв і його опричники Генплан смт Чабани рішенням Чабанівської селищної ради 132 сесії УП скликання рішенням № 2343 від 17 грудня 2019 року все це узаконив. Новий рік їм є за що зустрічати…

Далі, дослідження від Надії Буніс ЯК ВКРАСТИ ЛІС:

1 .Державний акт на користування Боярської лісодослідної станції 373.2 га;
2. Хто видав і площа;
3. Сусідні землекористувачі;
4. Конфігурація земельних ділянок Боярської ЛДС;
5. Ліс усох. Було 373.2 га стало 229.0789 га;
6. Диво-дивне, а куска лісу з ділянки лісового фонду площею 141 га вже не вистачає 12 га; І 132 га лісового фонду з акту на користування безвісти зникли??????

7. Громадські слухання 15 квітня 2016 року. Доповідачі селищний голова Чабанівської селищної ради Киризлієв О.Ф. та розробник генплану ДП “УкрНДПІЦИВІЛЬБУД” Світлана Осипенко.
Для всіх ліс станом на 16 квітня 2016 року ще ліс.
Цей генеральний план показали жителям с.Новосілки і присутнім на громадських слуханнях 16 квітня 2016 року. Громада села Генплан не підтримала. Протокол громадських слухань я отримала.
8. Затверджений 11.08.16 року Генеральний план с.Новосілки, і вже 12 га лісового фонду включені в Генплан с.Новосілки 12 га лісового фонду Боярської ЛДС.
8. Це завдання на розробку детального плану і призвіща тих чій зад прикривали Киризлієв і Осипенко
9. Кому цікаві – призвіща тих хто підписав Завдання на розробку Детального плану 12 га лісового фонду.
10. А це розпорядження Києво-Святошинської РДА про розробку детального плану на 12 га лісового фонду.
11. Розпорядження РДА і вже є затвердженний детальний план і в лісі вкрали 12 га. Розпорядження… а хто ж його підписав. не знаю….
12. А це Генеральний план смт Чабани, який пройшов архітектурно-містобудівну раду Київської обласної державної адміністрації 05 грудня 2019 року, яким змінено Генплан с.Новосілки та межі між селом та селищем, приховані забудовані та вкрадені землі в адміністративних межах Чабанівської селищної ради та нагодувать (в тому числі) ненаситних депутатів Чабанівськогї селищної ради та селищного голову Киризлієва О,Ф. Рішень ради, починаючи з 99 сесії до 132 сесії сотні. І всі безадресні: с.Новосілки/смт.Чабани Києво-Святошинського району Киїської області.
Взагалі то починаючи з 50 сесії. Але навіть витримать і переглянуть і прочитать складнувато….

Рішень сотні…..

#Київський регіон

Всім причетним до злочину – це Вам подарунок. Під ялинку.

Схожі записи

Три кроки які необхідно виконати для присвоєння кадастрового номера

У Білій Церкві з дітьми відверто поговорили про насильство

У Бородянці поліція розслідує факти можливої підробки документів селищною радою

1 коментар

zem 29.12.2019 о 23:32

Куда не глянь, везде какие-то манипуляции с землёй. При этом ситация в столице ничуть не лучше. И не лучше Киевская городская «рада», депутаты которой год за годом спокойно деребанят землю. И никто им за это ничего не может сделать. Киеврада – это государство в государстве, на которое нет управы! Это просто сборище лоббистов, продвигающих интересы ЗЛОбудовныков. Творят что хотят, при этом оставаясь полностью безнаказанными. Настоящий кличкошмар! Вдумайтесь в механизм приватизации земли Киеврадой (на их сайте есть все документы о порядке сего действа). Человек подаёт документы, а «депутаты» решают, кому давать, а кому нет. По чисто субъективным, коррупционным критериям. Выдают «своим», зачастую в сговоре. Всё это больше напоминает бандитские сходки и рейдерство, причём более-менее узаконенное! Если у вас нет «мохнатой лапы» в земельной комиссии, то вам ничего не светит, в подавляющем большинстве случаев. Не дадут ничего, а при случае и отобрать могут. Почитайте, в Интернете полно статей о земельных махинациях в Киеве. И всё это прекрасно «гармонирует» с образом «великого» мэра-боксёра, всё это покрывающего! Жуть. Почитайте, сколько было возбуждено дел и хоть одно доведено до конца?! И это столица. Лучше бы эта Киеврада вообще не работала и не собиралась на свои дурацкие заседания.

Відповіcти

Напишіть коментар