11.5 C
Київ
25.04.2024
Боярка Селищна рада

Секретар Тарасівської сільради звинуватила депутатів у залежності та подала у відставку. ВІДЕО

Розгляд питання щодо дострокового припинення повноважень секретаря Тарасівськоі ради розглядали вчора на сесії ради, – повідомляє на своїй фейсбук-сторінці Микола Войновський.

Але депутати, не зважаючи на проведене таємне голосування, так і не змогли прийняти рішення.

Відео за посиланням: https://www.facebook.com/groups/2288034158078187/permalink/2437740949774173/

Анна Лаврук впевнена: «Це настільки підло і ницо: спочатку безпідставно позбавити секретаря премій, а тоді всупереч її волі не давати їй звільнитися. Серпентарій, а не рада.”

А Олександр Іванічев доповнює:
“Вона [секретар] правду сказала, про залежність депутатів, через те всі й казяться. Правду ніхто не любить про себе чути. Радію з того, що вона своїм виступом допомогла ще краще розкритись деяким депутатам.”

“Суть питання, що в сільраду прийшов запит з так званих правоохоронних органів бо боротьбі з корупцією, про надання інформації про деяких депутатів тарасівської ради проти яких порушені справи про корупцію – голова втік і не надав відповідь то ці працівники, так званих правоохоронних органів приїхали самі в раду і з переляку секретар ради надала цю інформацію їм замість голови і підписалась замість голови – от з цього почалося цькування” – роз’яснює нюанси Володими Гуцуляк.

 

Інга Лашкул

#КиївськийРегіон

фото з відео на сторінці Миколи Войновського

 

Схожі записи

На трасі між Києвом та Гостомелем встановлюють освітлення

Гостомельського селищного голову викрили на хабарі

Депутатка з Обухівщини заявляє про фальсифікацію підписів

Напишіть коментар