2.8 C
Київ
27.03.2024
Кримінал Міська рада Українка

У міськраді Українки покривають один одного? ВІДЕО

Як повідомляє інтернет-видання “Трипільський край”,  депутати міськради Українки досить вільно ставляться до майна Громади міста.

– Господарюють впевненно, ніколи не забуваючи власні інтереси та часто нехтуючи нормами Кримінального кодексу України.

Як свіжий приклад того, як вони поводяться у звичайному житті з людьми, які їх колись пожаліли та взяли до себе на роботу.

ДЕПУТАТ МІСЬКРАДИ ВІЛІЩУК КОРИСТУВАВСЯ АВТІВКОЮ МАЮЧИ НА НЕЇ НЕВІДПОВІДНИЙ ТЕХПАСПОРТ

ЯК КУЧЕР ВКРАДЕНЕ ВІЛІЩУКОМ МАЙНО ЗАХИЩАЛА АБО «У ДЕПУТАТА ХОЧЬ ЧТО-ТО ЕСТЬ, А У ТЕБЯ НИКОГДА НЕ БУДЕТ»Ви вже звикли читати на "Трипільському краї" про те як депутати міськради Українки ставляться до майна Громади міста. Господарюють впевненно, ніколи не забуваючи власні інтереси та часто нехтуючи нормами Кримінального кодексу України.А от вам свіжий приклад того, як вони поводяться у звичайному житті з людьми, які їх колись пожаліли та взяли до себе на роботу.Київська обласна державна адміністрація Українська міська рада Обухівська районна державна адміністрація Обухівська Міська Рада Обухівський відділ поліції ГУНП в Київській області Обухівський відділ Києво-Святошинської місцевої прокуратури Генеральна прокуратура України Прокуратура Київської області Поліція Київської області Патрульна поліція Київської області Олексій Гончарук – Прем'єр-міністр України Офіс Президента України

Опубліковано Трипільський край Вівторок, 3 грудня 2019 р.

Схожі записи

У Бородянці поліція розслідує факти можливої підробки документів селищною радою

Масштабна пожежа на території приватного підприємства в Українці

Працівникам Ірпінської міськради правоохоронці оголосили про підозру

Напишіть коментар