12.6 C
Київ
26.04.2024
Кримінал Обухів Районна рада

В Обухові поліція затримала депутата за кермом у стані алкогольного сп’яніння

Як повідомляє Інтернет-ресурс «Трипільський край», сьогодні в Обухові на перетині вулиць Киівська та Каштанова патрульною поліцією було зупинено автомобіль депутата Обухівськоі районної ради Ігоря Сухіх.

Згідно інформації поліціянтів, авто депутата створювало небезпечну ситуацію на дорозі. Потім, згідно рапорту, патрульні відчули запах алкоголю. Від обстеження на місті тесту «Драгером» чи проїхати для обстеження до медичного закладу Ігор Сухіх відмовився. Було складено протокол адміністративного порушення за ч.1 ст.130 КУпАП п.п.ПДР 2.5.

«Трипільський край» зв’язався з Ігорем Сухіх та отримав його пояснення та фото обстеження у медичному закладі.

«Зупинили, не представились, сказали що створив аварійну ситуацію (вони ледь не в’їхали в мене ззаду, коли я пропускав пішохода).

Попросили документи, я надав для ознайомлення. Вони забрали їх з рук, на що не мають права. Звинуватили що я п’яний, знімаючи це на особисті мобілки. Документи свої не надали, на вимогу припинити зйомку не сертифікованими засобами фіксації не відреагували. На 102 подзвонив.

При свідках сказав що невідомим особам відмовляюсь “дути в драгер” і готовий у супроводі поїхати до медзакладу. Написав пояснення, але ці кадри, замість того, щоб відвезти мене, як того вимагають норми, до лікарні, намагались уїхати після підписання протоколу. В медзаклад мене не повезли і я завадив їм їхати, поки не віддадуть мені мою копію протоколу. Прийшлось їхати в лікарню за допомогою знайомими, які мене туди доставили, де я пройшов усі процедури для виявлення в мене присутність сп’яніння. Все інше на фото, який показав 0,000. А далі суд»

Ми будемо продовжувати стежити за розвитком цієї ситуації.

#КиівськийРегіон

Схожі записи

У Броварах шукають шахраїв з продажу води в пляшках

В Обухові погрожують відключити тепло для населення за несплату спожитого газу

Ще в одному селі Обухівщини виявлено інфікованого на коронавірус

Напишіть коментар