11.5 C
Київ
27.04.2024
Інфраструктура Підприємництво

У столиці здають в оренду через онлайн-аукціони приміщення готелю “Київ”

Державне підприємство «Готельний комплекс «Київ» виставило на державні онлайн-аукціони для оренди частину нежитлового приміщення комплексу. Електронні торги відбудуться у державній системі Прозорро.Продажі 30 червня.

Доступні для оренди приміщення знаходяться на першому та другому поверхах будівлі комплексу, на вулиці М. Грушевського, 26/1 у Києві. Площа – понад 820 квадратних метрів. Цільове призначення не передбачає обмежень. Стартова ціна – 383,8 тис. грн.

У цьому ж комплексі на аукціон вистали ще дві пропозиції для оренди приміщень на першому поверсі. Один із варіантів має площу  220 м2, а інший – займає майже 60 м2.  Щоби взяти участь в аукціоні, потрібно вибрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі. Зареєструватися на ньому та подати заявку. Цінові пропозиції приймаються до 20:00 29 червня.

Від початку повномасштабної війни у Київській області відбулося 817 аукціонів з оренди  комунального майна, це найбільший показник серед регіонів України. Аукціони принесли громадам загальний дохід у 6,8 мільйона гривень.

До державних аукціонів може долучитися кожен, хто має на це визначене законом право. Електронні торги забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – справедливу ринкову ціну лота. Таким чином є можливість орендувати унікальну нерухомість, яку може виставити тільки держава або громада.

Знайти об’єкти у будь-якій області за потрібними параметрами можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України.  А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA) або уряду.

Схожі записи

В Ірпені розпочалося пікетування забудови пойми

У Бородянці обговорили бюджет ОТГ

План зонування території намагалися обговорити у Броварах

Напишіть коментар