17 C
Київ
02.05.2024
Економіка Київ

У Києві оголосили онлайн-аукціон з оренди нежитлового приміщення у Деснянському районі

Деснянська районна державна адміністрація в місті Києві виставила на державні онлайн-аукціони для оренди нежитлове приміщення на вулиці Олександри Екстер. Електронні торги відбудуться у державній системі Прозорро.Продажі 21 червня. 

Загальна площа доступного для оренди приміщення складає майже 23 квадратних метри і знаходиться у Києві на вулиці Олександри Екстер, 8. Орендар може використовувати об’єкт для господарської чи торгівельної діяльності. Або розміщення закладів харчування, хостелів чи надання послуг з утримання тварин.

торги відбудуться 21 червня

Стартова ціна – 4,4 тис. грн. Для участі в аукціоні необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі. Зареєструватися на ньому та подати заявку. Пропозиції приймаються до 20:00 20 червня.

Стартова ціна – 4,4 тисячі гривень

Від початку повномасштабної війни у Київській області відбулися 842 аукціон з оренди  комунального майна, це найбільший показник серед регіонів України. Аукціони принесли громадам загальний дохід у майже сім мільйонів гривень.

До е-аукціонів може долучитися кожен, хто має на це визначене законом право. І орендувати за ринковими цінами унікальну нерухомість, яку виставляє тільки держава або громада.

Щоби орендувати об’єкт державної або комунальної власності потрібно:

  • знайти на сайті Прозорро.Продажі бажаний об’єкт оренди, щодо якого оголошений аукціон;
  • обрати авторизований майданчик та зареєструватися на ньому;
  • подати заявку на участь в аукціоні через особистий кабінет на майданчику, сплатити реєстраційний та гарантійний внески;
  • взяти участь в аукціоні;
  • підписати протокол та договір оренди.

Об’єкти  в усіх областях під потрібні параметри можна знайти у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України.  А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA) або уряду.

#Київ #КиївськаОбласть #Київщина #нерухомість #оренда

Підписуйтеся на наші новини:

“Ми живемо завдяки нашим військовим на фронті” – впевнений фельдшер Бородянської станції екстреної швидкої допомоги Володимир Іванеко.

Співробітникам Бородянської СЕМД довелося жити та працювати в умовах російської окупації. Ці люди бачили війну на власні очі.

“Те, що ми побачили після звільнення від окупантів у приміщенні Бородянської підстанції ЕМД було жахливо”, – розповідає керівниця Київського обласного центру екстреної допомоги Оксана Шарко.

Докладніше про окупацію Бородянки дивіться у відео журналіста “Київського регіону” Євгена Цяпенка.

#КиївськаОбласнаРада #КиївськаОбласть #Бородянка

Схожі записи

Вражаюча кількість учасників Маршу за Київ пройшли столицею. Відео

У маршрутці пасажир принижував українців

Київводоканал підвищує тарифи на водопостачання та водовідведення

Напишіть коментар