7.8 C
Київ
21.04.2024
Агресія росії Бородянка Медицина

Під час окупації водій Бородянської СЕМД врятував 4 машини

В рамках медіапроєкту “#наші”, Київський регіон” завітав до Бородянської підстанції екстреної медичної допомоги, співробітникам якої довелося і працювати, і жити під окупацією.

Водію Бородянської СЕМД Юрію Кулику вдалося врятувати від російських окупантів відразу чотири машини екстреної допомоги. Машини спочатку перегнали до Пісківки, але після вимоги, одного з місцевих депутатів, медикам довелося залишити це селище і знову шукати притулок для себе і машин екстреної допомоги.

Дивіться як саме Юрій Кулик рятував автівки у відео журналіста “Київського регіону” Євген Цяпенко:

#наші  #Бородянка #ЮрійКулик #СЕМД #КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Бюджет Фастова може втратити мільйони гривень ПДФО. Відео

Під час сесії міської ради у Фастові жваве обговорення викликало питання недоотримання до бюджету ПДФО від розміщеного у місті Управління Національної поліції.

  • Надайте інформацію депутатам, бо є інформація, що поліція у Фастові вже не має. Тобто, територіально вони у нас, але зареєстровані в іншому місці. Куди ПДФО платиться?, – запитав депутат міськради Віталій Кушнір мера міста Михайла Нетяжука.
  • Чому депутати не знають про це звернення від поліції? Підсумком цієї ситуації є те, що управління поліції перереєструвалося [з Фастова] і тепер наша громада втратить до 20 мільйонів гривень, – заявив Сергій Воронов.

Михайло Нетяжук повідомив, що він про це нічого не знає і прямо під час сесії безрезультатно спробував з’ясувати у начальниці відділу доходів ФМР Мирослави Лазоренко чи дійсно Національна поліція вже не платить податок місту.

Депутатка Лариса Скрипак озвучила пропозицію, щоб фінансисти міської ради підготували довідку по сплаті податків поліцією у бюджет Фастова за останній рік.

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Зруйновану під час окупації амбулаторію відновлюють у Бородянській громаді. ВІДЕО:

Україна перемагає ворога не лише на полі бою, а і господарських справах вже на звільненій землі. Відбудувати медичну амбулаторію у селі Загальці допомагає американський благодійний фонд HOPE Internetional.

В результаті тісної співпраці з фондом ми вже отримали якісно відбудовану аптеку у селищі Бородянка та фельдшерсько-акушерський пункт у селі Дмитрівка, – зазначає в.о. голови селищної ради Бородянської СОТГ Георгій Єрко.

Відновлення амбулаторії у селі Загальці теж найближчими днями буде завершено і тут зможуть отримувати послуги всі мешканці села.

Про роботу Київської обласної екстреної медичної допомоги у режимі 24/7, про важкі приклади спілкувалися працівники екстреної допомоги з окупантами  дивіться в інтерв’ю журналіста “Київського регіону” Євгена Цяпенка.

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Екскерівника Держрибагентства Київщини Мухіна підозрюють у злочині

Жителів Фастова сколихнула інформація стосовно майбутнього місцевої районної лікарні. ВІДЕО

Схожі записи

Оприлюднені жахливі наслідки окупації у Бородянці. Фото

На Київщині аеромедики за день врятували трьох пацієнтів

У Ржищеві отримали новий автомобіль медичної допомоги

Напишіть коментар