9.9 C
Київ
29.03.2024
Агресія росії Кагарлик

Під звук сирен у Кагарлику поховали водія екстреної меддопомоги

У Кагарлику провели в останню путь провели Сергія Медведенка, який загинув виконуючи професійний обов’язок під час ліквідації наслідків удару ворожими безпілотниками по будівлям ПТУ у Ржищеві, – повідомляє Кагарлик.City.

Коли у ніч на середу російські окупанти-терористи завдали удару дронами по професійному ліцею у Ржищеві, екіпаж екстреної медичної допомоги, в якому водієм працював Сергій Медведенко першим прибув на місце трагедії. Але за першими ударами відбулися й наступні. Саме під час них Сергій і загинув. Йому було лише 38 років.

без батька залишилися

син 14 років та донька 10 років

Попрощатися із Сергієм Медведенком прийшли рідні, друзі, сусіди та колеги на чолі з генеральною директоркою КНП КОР “Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Оксаною Шарко.

Зі словами скорботи до присутніх звернулися заступник Кагарлицького міського голови Валентина Циганок, перший заступник Ржищівського міського голови Юрій Терещенко, заступник директора Департаменту охорони здоров’я Київської області Григорій Іщенко. Представник відділу охорони здоров’я секретаріату Кабінету міністрів України вручив мамі загиблого Подяку Міністерства охорони здоров’я України, якою посмертно нагородили Сергія.

Водій екстреної допомоги загинув рятуючи людей у Ржищеві

Заупокійну панахиду за загиблим відслужив протоієрей Іван Синюк.

Дорогою до цвинтаря по вулиці Титова, де знайшов останні прихисток Сергій Медведенко, його супроводжували сирени на автомобілях екстрених медичних допомог.

Фото: Валентин Владіміров

Працівники екстреної допомоги у Бучі в умовах окупації рятувати людей. ВІДЕО:

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

У Борисполі керівник первинки написав заяву про звільнення

Як вижити на війні. Волонтерка з Гостомеля Катерина Павленко відверто про жахи окупації. ВІДЕО

Схожі записи

Кількість хворих на коронавірус у Кагарлицькому районі зросла удвічі

Сергій Наєв розповів про плани ворога на річницю війни

Затриману на Київщині колаборантку засуджено до 8 років

Напишіть коментар