6.3 C
Київ
19.04.2024
ДСНС

В Обухові загорілася будівля Нової пошти

Прибулі на місце виклику в Обухові рятувальники встановлено, що відбулося загорання будівлі та димить дах будівлі по всій площі, – повідомляють у ДСНС.

16 березня року о 15 год. 03 хв. на пункт звʼязку 16-ДПРЧ (м. Обухів) надійшло повідомлення, що видно дим з під даху будівлі в якій розташоване відділення Нової пошти № 3 за адресою: Обухівський р-н, Обухівська ОТГ, м. Обухів, вул.Київська 60-а.

На місце виклику направлено два відділення 16-ДПРЧ (м. Обухів) та одне відділення 43-ДПРЧ (м. Обухів) та 10 чоловік особового складу.

Пожежу локалізовано о 15 год. 30 хв. та ліквідовано о 15 год. 47 хв. на площі 152 м. кв. В наслідок пожежі вогнем пошкоджено покрівлю по всій площі, знищено утеплювач (мінвата) на площі 152 м. кв. Причина пожежі на даний час встановлюється.

У справі “Казкового яру” є порушення законодавства – Роман Титикало

З публікацій на нашому сайті ви вже могли помітити як надзвичайно важлива редакції “Київського регіону” тема збереження навколишнього довкілля.

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі коротке інтерв’ю з депутатом Київської обласної ради Романом Титикало, яка не на словах, а реальними справами сприяє збереженню унікального природного надбання Київської області.

Поговорили про:

  • збереження природного ландшафту навколо річки Ірпінь шляхом створення заказника;
  • рятування культового місця “Казковий яр” поблизу Василькова;
  • ефективність екологічного контролю з боку держави;
  • мотивацію органів місцевого самоврядування не заробляти на природі.

Схожі записи

Постраждалі від жахливої пожежі в Українці просять про допомогу

В дитячому будинку на Обухівщині сталася пожежа

В Обухові рятувальники вчили школярів гасити пожежу

Напишіть коментар