12.6 C
Київ
26.04.2024
Вишгород Суспільство

Мешканці ОЗ «Межигір’я» вважають що їх безпідставно і принизливо образили

На електронну пошту “Київського регіону” надійшов лист від “Новаковського О.Е.”, в якому висловлюється незадоволення публікацією на нашому сайті, яка стосувалася доцільності  функціонування шлагбаума по вулиці Покровська, 18 у місті Вишгород.

У листі нас просять “спростувати недостовірну інформації, якою порушуються особисті немайнові права ГО ОЗ «Межигір’я»” цією публікацією:

У Вишгороді досі працює шлагбаум на дорозі до маєтку Януковича

Редакція “Київського регіону” дотримуючися думки, що всі автодороги загального користування, без розпорядження органів місцевого самоврядування чи правоохоронних, не повинні мати жодних обмежень у вигляді залізобетонних блоків, шлагбаумів та іншого – таки готово опублікувати лист, який нам надіслали з ГО ОЗ «Межигір’я». Люди ж таки старалися і писали…

Отже далі оригінальний текст листа, який нам надіслали з ГО ОЗ «Межигір’я»:

“У дописі Вашого видання «Київський регіон» від 13.03.2023 під назвою «У Вишгороді досі працює шлагбаум на дорозі до маєтку Януковича», нажаль, міститься недостовірна інформація, якою порушуються особисті немайнові права жителів ГО ОЗ «Межигір’я».

Нижче додаю пояснення до цитат вищезгаданої публікації, які виділяю курсивом.
У Вишгородській громаді підняли питання функціонування та обслуговування залишків інфраструктури колишнього президента України Віктора Януковича.

Невідповідності:

  1. вишгородська громада не піднимала питань, бо початковий допис, на який Ви посилаєтеся, це повідомлення від однієї особи під профілем Віталій Миколайович на Facebook.
  2. залишків інфраструктури колишнього президента України Віктора Януковича на території громадянського об’єднання ОЗ «Межигір’я», на якій розташований зазначений шлагбаум, не може бути, бо це місце знаходиться далеко за межами резиденції колишнього президента (на відстані понад кілометр!)

Як повідомляється у дописі, за адресою по вулиці Покровська, 18 міста Вишгород у напрямку до в’їзду у Нові Петрівці досі працює шлагбаум на дорозі, яка веде до маєтку президента-втікача Януковича у Межигір’ї.

Невідповідності:

3. шлагбаум по вулиці Покровська, 18 – не розташований на дорозі яка веде ні до в’їзду Нові Петрівці, ні до маєтку президента-втікача Януковича у Межигір’ї. До Нових Петрівець (з боку Києва) веде автодорога регіонального значення Р02, до маєтку президента-втікача веде вулиця Героїв Майдану.

На Netflix вже доступний художній фільм який знімали на Київщині

Схоже, у Вишгороді, як і скрізь по країні легше змінити президента, а не шлагбаум на спільній громадській дорозі, яка веде до маєтків потрібних та занадто поважних до себе осіб.

Невідповідності:

4. шлагбаум розташований не на спільній громадській дорозі, яка веде до маєтків потрібних та занадто поважних до себе осіб. Шлагбаум розташований на вулиці Покровська, яка за визначенням Державних будівельних норм “Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень» відноситься до вулиць місцевого значення та призначена для забезпечення потреб жителів ГО ОЗ «Межигір’я». Вулиця Покровська – це результат послідовного, протягом двох десятирічь, об’єднання ділянок проїздів, які у різний час і із застосуванням різних будівельних технологій (в залежності від наявних фінансових можливостей) створили та підтримують в робочому стані виключно жителі ГО ОЗ «Межигір’я».
5. Не відомо за якими ознаками, безпідставно і принизливо – мешканців ГО ОЗ «Межигір’я» було віднесено до «потрібних та занадто поважних до себе осіб».

#КиївськаОбласть

Головне фото з Google maps.

Також, прошу звернути Вас на факти, які безпосередньо стосуються вищезазначеної публікації.
Шлагбаум був установлений за рішенням загальних зборів ГО ОЗ «Межигір’я» як захід збереження можливості проїзду автотранспорту мешканців по вулиці Покровській, бо технології виконання дорожнього покриття вулиці (гравійно-шлакова відсипка та відсипка тонкошарове асфальтове покриття) не дозволяють руху великої інтенсивності і не руйнуються лише у випадку поодиноких проїздів автомобілів.

Деякий час назад шлагбаум був зруйнований вандалами (зараз відновлений за кошти мешканців). Причина цього руйнування відома – це бажання водіїв ( не місцевих мешканців) обминути існуючий блок-пост. Думаю, що у всіх повинно виникнути питання до тих, хто свідомо намагається уникнути спілкування із правоохоронцями у військовий стан – використовуючи з цією метою видання «Київський регіон».”

Волонтерка з Гостомеля Катерина Павленко відверто про жахливі дні окупації. ВІДЕО

Схожі записи

Кількість депутатів на Київщині зменшиться у 5 разів

Поблизу Києва розквітнуть три мільйони тюльпанів. Фото

У селищі Терезине дітям в школі провели антикорупційний урок

Напишіть коментар