12.1 C
Київ
26.04.2024
ДТЕК

ДТЕК вчергове оштрафували за недотримання графіків відключень

НКРЕКУ знову оштрафувала ДТЕК Київські регіональні електромережі за недотримання графіків відключень за дефіциту електроенергії, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон».

30 січня штраф накладено на ДТЕК Київські регіональні електромережі разом з Львівобленерго, Закарпаттяобленерго та Полтаваобленерго.

у понеділок накладено

новий штраф на ДТЕК

Нагадаємо, на тому тижні ми вже писали, що ДТЕК оскаржить штраф від Національної комісії. Це стосувалося минулого штрафу від НКРЕКУ. Чи буде компанія оскаржувати новий штраф – на момент написання новини було невідомо.

Але вже після публікації цієї новини на пошту редакції “Київського регіону” надійшов лист, з позицією компанії. Від імені менеджер із зв’язків з громадськістю Вікторії Курбанової нас проінформували, що компанія ДТЕК Київські регіональні електромережі категорично не згодна [і з цим теж – ред.] рішенням регулятора про штраф та оскаржить його в суді.

дтек і цей штраф

оскаржить в суді

Також, пані Вікторія запевнила, що “Енергетики ДТЕК Київських регіональних електромереж попри постійні атаки російських терористів роблять все можливе, аби жителі Київщини по-максимуму були зі світлом”.

 

ДТЕК оскаржить штраф від Національної комісії

 

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

 

Схожі записи

ДТЕК не проінформувала про ліміти енергоспоживання на Київщині на сьогодні

У ДТЕК розповіли про ситуацію з графіком відключень на Київщині

Графік відключення електрики на Київщині у понеділок 13 лютого

Напишіть коментар