5.6 C
Київ
19.04.2024
Богуслав Волонтерство

Київське «Динамо» придбало потужний генератор для Богуслава

Завдяки консолідації зусиль ФК “Динамо” Київ та нідерландської компанії Odink & Koenderink Nederland B.V., місто Богуслав отримало потужний дизельний генератор на 550 кВт, – повідомляє телеграм-канал Київський регіон.

Такий генератор здатний у разі повного знеструмлення забезпечити життєдіяльність усього міста Богуслава та його громади, сукупна кількість населення яких налічує близько 30 тисяч мешканців. Потужності генератора вистачить, щоб заживити центральну котельню, систему централізованого водопостачання та водовідведення, а також місцеві лікарню, школу та будинок культури, які в екстреному випадку можуть перетворитися на пункти незламності для тисяч людей.

Трансфер життєво необхідного, для безперебійної життєдіяльністі міста, вантажу київське “Динамо” забезпечило до України та передало генератор особисто меру Богуслава Віталію Хоменку. Далі логістичний супровід забезпечив Координаційний центр з питань надання гуманітарної допомоги Львівської обласної військової адміністрації.

“Дякую за те, що київське “Динамо” знаходить можливість, час і кошти, щоб робити добру справу в нелегкий для країни період. Ми розуміємо, що наразі в кожному місті та області є проблеми з електроенергією. Тому дуже вдячні клубу “Динамо” та нідерландським партнерам за сприяння в передачі нам такого потужного генератора, який вкрай необхідний для нашого чудового міста Богуслав. Він забезпечить нашу критичну інфраструктуру, а наші люди будуть із теплом”, – висловив слова вдячності за допомогу міський голова Богуслава Віталій Хоменко.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

“Київський регіон” вже розповідав, що в Українці спалено автомобіль депутатки міськради міста.

У продовження нашої ексклюзивної теми підтоплення осель мешканців Ржищева, маємо інформацію, що співробітники ДСНС спробували відкачувати воду.

Схожі записи

У Києві активісти на вихідних прибрали береги річки Либідь. Фото

Яготинська громада отримала гуманітарну допомогу від волонтерів з Чернівців

У СпівДії відкинули свою причетність до викраденої у Києві гуманітарки

Напишіть коментар