10 C
Київ
29.03.2024
ДСНС Кримінал Рокитне

У Рокитному чоловік підпалював автомобілі, щоб помститися коханцям дружини

У селищі Рокитне 38-річний чоловік спалив два автомобілі Мерседес, – повідомляє Київський регіон з посиланням на інформацію Національної Поліції.

Поліцейські з’ясували, що до підпалу автомобіля причетний той самий фігурант. Як виявилося, ревнивець робив підпали автомобілів чоловіків, з якими товаришувала його дружина. Одну автівку було спалено до Нового року, а другу – вже після.

Палій визнав свою провину і розповів, що з дружиною вони не проживають довгий час, а подібні дії він робив, щоби привернути її увагу до себе. У першому випадку він кинув ганчірку в автомобіль, облив її пальним, а в другому вибрав розчинник.

Обидва рази постраждали

автомобілі марки “Мерседес”

Чоловіка затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури палії повідомили про підозру за ч.2 ст.194 (Умисне знищення чи пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Цього разу в суді чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі понад 190 тисяч гривень.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Рокитне #пожежа #ДСНС #дружина #коханці #ревнощі #палій #Мерседес #Нацполіція

 

Схожі записи

Два держреєстратори з Київщини працювали на ворога

СБУ викрила злочинців на митному посту в Міжнародному аеропорту «Бориспіль»

На Бориспільщині судитимуть працівника Газконтори за побиття людей

Напишіть коментар