2.6 C
Київ
20.04.2024
ДТЕК

Чи відключатимуть світло на Різдво: відповідь ДТЕК

Компанія ДТЕК Київські регіональні електромережі змінила графік планових ремонтів на Київщині в новорічні свята, – повідомляє Київський регіон.

“Ми коригуємо графік планових робіт на період по 10 січня: планові роботи для посилення інфраструктури мереж не проводитимуться” – світло для цього не відключатиметься, йдеться у повідомленні пресслужби компанії ДТЕК.

Також у компанії заявлять, що “розуміть, як важливо нашим клієнтам зустрічати новорічні свята вдома, зі світлом, теплом, затишком та комфортом. Це особливо актуально в період низьких температур та погіршення погідних умов, які ми спостерігаємо зараз”.

Що заважало “зрозуміти” компанії-монополісту ДТЕК що їх клієнтам не дуже комфортно було і кілька днів тому без світла при температурі -15 морозу, редакції Київського регіону наразі не відомо.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #2022 #свято #погода #2222 #Новийрік #ВіталійШайда #ДТЕК #Київщина #НовиниКиївщини #монополіст#відключеннясвітла #ПерелікПлановихВідключеньСвітла #Перелік #ПлановеВідключенняСвітла #ВідключенняСвітла #ДеВідключатьСвітло #РінатАхметов #ОленаБірюза #тиждень #сьогодні #6січня

Схожі записи

Графік відключення електрики на Київщині у понеділок 6 лютого

Відключення світла на середу. Приготуватися Борисполю та Броварам

Від Чорнобиля до Яготина. Відключення світла від ДТЕК на сьогодні

Напишіть коментар