9.4 C
Київ
24.04.2024
Біла Церква Київська обласна рада

Обласна рада профінансувала реконструкцію історичної вулиці у Білій Церкві

Протягом довгого періоду історична частина Білої Церкви – вулиця Театральна, мала занедбаний вид, незважаючи на те, що розташована у самісінькому центрі міста. Тепер ця вулиця має шанс стати сучасною та комфортною, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт міської ради.

У вересні з обласного бюджету на проведення робіт з реконструкції даної вулиці було виділено цільові кошти у вигляді субвенції до міського бюджету. Як зазначив директор ТОВ “Білоцерківросоптторг” Іван Павленко, яке є підрядником, на роботи виділено 7,5 млн грн. За ці кошти заплановано виконання 70% основних видів робіт. Остаточне завершення реконструкції заплановано у наступному році.

А вже зараз садово-ландшафтним центром «Едем-Флора» було висаджено 15 саджанців клену гостролистого сорту Роял Ред. У заході взяв участь депутат Київської обласної ради Хвича Мепарішвілі.

Висадка дерев відбувається саме зараз, оскільки наразі найсприятливіший період, сокорух дерев припинено й вони перебувають у стані спокою. Після зими дерева чудово почуватимуться, дадуть приріст і порадують своєю красою – зазначила керівник садово-ландшафтного центру «Едем-Флора» Галина Доміловська.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що на Київщині вперше за 48 років ремонтують трасу Біла Церква – Тетіїв.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також читайте про те, що через річку Рось відремонтували міст.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #БілаЦерква #ЕдемФлора #ГалинаДоміловська #висадкаклену #ХвичаМепарішвілі

 

Схожі записи

Автентичні народні строї презентували на Київщині

У селищі Терезине дітям в школі провели антикорупційний урок

Київська облрада погодила створення заказника “Казковий яр”

Напишіть коментар