5.6 C
Київ
19.04.2024
Київ КМДА КОДА Коцюбинське

Депутати “СН” вважають рішення київської облради антиконституційним

Голова Київської ОДА Василь Володін сьогодні заявив, що ініціюватиме на найближчому засіданні облради уточнення схеми планування території області, – повідомляє “Київський регіон”  з посиланням на “Українську правду”.

Депутати “Слуги народу” вважають рішення облради і Бучанської райради про приєднання лісу до території області — антиконституційним.

Як стало відомо “Київському регіону”, на найближчому засіданні Київська обласна рада планує переглянути і уточнити схему планування території області, зокрема питання щодо повернення Біличанського лісу до території Києва.

За словами першого заступника голови фракції “Слуга народу” Андрія Мотовиловця, який очолює осередок партії області, територія, яку від’єднали від Києва і приєднали до Коцюбинського раніше – це територія Нацпарку “Голосіївський” і обслуговування цього парку відбувається Києвом.

Мотовиловець додав, що депутатська більшість готова дати голоси за те, щоб внести зміни.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте у публікації “Київського регіону” про те, що на Київщині вводять нові обмеження на проїзд в автобусах та електричках.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що на Київщині розгорнули мобільний військовий шпиталь для лікування хворих на Covid-19.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #Коцюбинське #АндрійМотовіловець #СлугаНароду #ВасильВолодін

 

Схожі записи

У Києві відкрили найбільший в країні Музей агітації та політичного трешу

У Києві судять директора який продав будівлю заводу “Арсенал”

У Києві скоротять тривалість комендантської години

Напишіть коментар