11.5 C
Київ
25.04.2024
Прогноз погоди КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ

В Україні знижується температура, але на курортах море ще тепле

Стрімко наближається осінь і погода на цьому тижні дає чіткий знак, що спека скоро закінчиться. На півдні України після спекотної середи прийде грозовий четвер, денна температура повітря знизиться з 30 °С до 24 °С. Четвер короткостроковим похолоданням нагадає, що не існує нічого постійного, особливо в атмосфері. За прогнозом Sinoptik.ua, після 19 серпня спека на півдні країни продовжиться, але вже більш м’яка, характерна для серпня.

З 20 серпня на морських курортах встановиться тепла хмарна погода, +26…+29 °С.

На погоду у Криму в найближчі три доби все ще буде впливати атмосферний фронтальний розділ. На півострові очікується вдень стримана температура, місцями дощитиме.

Найхолодніше буде на курортах Карпат. Циклон Luciano продовжить вплив на погоду в Карпатському регіоні.

Курорти Чорного моря

В Яблучний Спас, 19 серпня, разом з вітрами північних напрямків на чорноморські курорти заходитимуть грозові хмари, місцями пройдуть зливи, знизиться температура. Чорне море прогріється біля Одеси до +22.

У Скадовську 18-22 серпня температура повітря вдень +26…+27 °С. 19 серпня очікується посилення вітру північних напрямків до 7 м/сек. У вихідні вірогідні хмарність, незначне підвищення тиску.

У Затоці 18 серпня повітря буде гарячим, до +30 °С. На наступний день температура знизиться до +24 °С, пройдуть грози з сильною зливою. У п’ятницю та вихідні очікуються +27…+28 °С, легка хмарність, помірний вітер змінних напрямків.

Курорти Азовського моря

У період з 18 по 22 серпня температура повітря вночі на курортах Азовського моря +20…+23 °С, звичайно, не тропічні ночі, але ще й не осінні. Вдень сонце прогріє повітря до +28 °С. У четвер та п’ятницю місцями дощитиме. Азовське море прогріється біля Бердянська до +24 °С, на Арабатській стрілці до +27 °С.

У Генічеську з 18 по 22 серпня хмарно з проясненнями, температура повітря вдень складе +28…+30 °С. На Яблучний Спас буде лити дощ.

Кирилівка може похвалитися стабільною температурою повітря, вдень до вихідних включно буде +27…+28 °С, вночі +19…+23 °С. У четвер – дощі та грози, посилення північно-західного вітру до 6 м/сек.

Схожі записи

На Київщині спека трохи спаде, місцями дощі

Новий рік з парасолькою? Якою буде погода на свята на Київщині

Липень в Україні завершується зливами та сильним вітром

Напишіть коментар