11 C
Київ
24.04.2024
Біла Церква

У Білій Церкві відбудуться змагання з драгрейсингу

У Білій Церкві планують провести етап Чемпіонату Спілки Клубів «Української драгрейсінг федерації» UDRF, третій та четвертий етапи Чемпіонату України з мото драгрейсінгу, етап Чемпіонату Ліги розвитку дрегрейсингу DDL та виставку спортивних автомобілів, – повідомляється на сайті Крокус.ТВ.
Змагання заплановані на 23-25 липня. Проходитимуть вони на аеродромі в мікрорайоні “Гайок”.  Виставка спортивних автомобілів має відбутися 23 липня на Торговій площі.
Драгрейсинг – це гоночне змагання на надпотужних автомобілях та мотоциклах по прямій трасі.
Спортивні боліди, що використовуються у такому спорті можуть досягати понад чотирьох тисяч кінських сил.
По суті дрегрейсінг, є перегонами на прискорення, що проводиться на прямій трасі. Особливу популярність перегони цього типу здобули в США, де вони проводяться вже більш як півстоліття. Найпоширенішими дисциплінами є перегони автомобілів і мотоциклів із поршневими двигунами. Однак існують змагання для реактивних автомобілів і мотоциклів, електромобілів, скутерів, велосипедів і навіть тракторів і газонокосарок.
Це видовище варто побачити, ці звуки треба почути, ці емоції необхідно пережити, запевняють організатори – Вінницька федерація драгрейсінгу та дріфту.
Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У Білій Церкві перевізник відмовляється від маршрутів через збитковість

Навіщо Білій Церкві Київ, Києву Бровари, а Обухову – нові партнери

За рік нардепи з Київщини значно оновили свій автопарк

Напишіть коментар