15.4 C
Київ
20.04.2024
Обухів

Дитячі садочки в селах Обухівської ОТГ закриють на літо

Садочки в селах Обухівської ОТГ закриють на літо, такий проект рішення підготувало Управління Освіти Олена Коломієць на засідання виконкому, – повідомила у дописі на фейсбук-сторінці Тетяна Гуменюк.

В проекті рішенні написано, що садочки закривають на літній період в зв’язку із періодом відпусток батьків і щоб “якісно підготувати приміщення” і тут виникає череда запитань:

• хто і яким чином досліджував питання відпустки батьків в селах ОТГ? чи враховували в Управлінні Освіти той факт, що у нас в країні був карантин, і люди просто не мали можливості їздити на роботу, а то і взагалі її втратили, тому літом треба працювати більше і краще. Але навіть у тих, хто працював відпустка точно не триває все літо.

• яку альтернативу пропонує Управління Освіти батькам, які не мають з ким залишити дітей дошкільного віку вдома?

• які саме роботи планують проводити в дитячих садочках сіл, що прям треба всі три місяці? невже ремонт всіх груп, приміщення актового залу та їдальні, а може ще й майданчики?

• Скільки коштів було виділено на підготовку приміщень садочків до роботи у 2021-2022 н.р.?

• економія має бути економною, але чому економити потрібно саме на жителях сіл? ви не вважаєте це дискримінацією за ознакою місця проживання?

Нижче додаю проект рішення і перелік сіл в яких закриють садочки.

Не чекайте коли добрий фей вирішить ваші проблеми, пишіть звернення на міського голову, збирайте підписи батьків, приходьте на засідання виконкому і вимагате захисту ваших інтересів і забезпечення потреб, – закликає Тетяна Гуменюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

 

 

Схожі записи

В Обухові громадськість хоче вплинути на зонування території міста

Пожежники з Українки оприлюднили відеоролик флеш-мобу до колег з Обухова

У Кличка звинувачують обухівський держкадастр у злочині

Напишіть коментар