7.7 C
Київ
18.04.2024
Країна без сміття

На Обухівщині керівник КП влаштував сміттярку та скотомогильник на березі річки

Сміттярку, свиноферму та ще й скотомогильник – і все це в одному місці на території села! Саме це виявив на території села Григорівка Обухівської ОТГ, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на жителя Обухова Руслан Трегуб та його публікацію у фейсбуці.

“Виїхали на місце, так, дійсно, площа сміттєзвалища близько 1 га. По його території бігають свині та кози. Їїх природні спорожнення (сеча) стікають в річку Красна через вириті траншеї. Тут же лежать МЕРТВІ тіла інших свиней. Викликали поліцію, написали заяви”, – розповідає Руслан Трегуб.
“Якось цікаво виходить, що керівник КП “Григорівський Господар” який уклав договір на вивіз сміття з сільською радою отримував не малі кошти з бюджету , за ці бюджетні кошти створив звалище і власну ферму на березі річки”, – дивується ще одна жителька Обухівської ОТГ Наталія Щеголенко
Згідно інформації YouControl, яку дослідив “Київський регіон”, КП “Григорівський Господар” (код ЄДРПОУ 41240787) з 26 січня поточного року знаходиться в стані припинення своєї діяльності. Власником КП була Григорівська Сільська Рада, а директором – Кравчук Костянтин Юрійович.
Яким чином було укладено угоду з сільрадою, якщо підприємство знаходиться у процесі ліквідації та чи є у нього дозвіл на подібне використання земельної ділянки – з’ясовуватимуть вже слідчі Обухівської районного управління поліції.
Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L
Фото – скріни з публікації Руслана Трегуба

Схожі записи

5 громад Київщини отримали контейнери для роздільного збору сміття

Місія нашого підприємства – постійне професійне вдосконалення та поліпшення довкілля

У Білій Церкві встановили контейнери для збору небезпечних відходів

Напишіть коментар