7.6 C
Київ
19.04.2024
Верховна рада Президент

Зеленського закликали не використовувати Медведчука для атак на Порошенка

Колишні в’язні путінського режиму звернулися до президента Зеленського із закликом не спекулювати на темі звільнення заручників задля політичноі боротьби з лідером опозиційної партії «Європейська Солідарність» Петром Порошенком. Текст звернення під час брифінгу в агентстві «Інтерфакс-Україна» оприлюднив Володимир Балух.
У своїй заяві в’язні Кремля зазначили, що підтримують дії влади, спрямовані на викорінення розгалуженої злочинної мережі, розбудованої і впровадженої в Україні країною агресором – Російською Федерацією.

«Правильні й необхідні рішення, спрямовані на закриття проросійських телеканалів й інших ЗМІ, впровадження санкцій щодо промосковських політиків – колаборантів всередині країни потребують впровадження законодавчого обґрунтування. По-друге, в жодному разі не мають використовуватись як формальний привід для кримінального і санкційного переслідування політичних та громадських лідерів, особистостей, що беззаперечно довели свою відданість ідеалам українського державотворення, проте розбудовують свою діяльність в опозиції до курсу діючої влади», – наголосив Володимир Балух.«Ми також виступаємо категорично проти і засуджуємо спроби влади використати негативний образ відвертого колаборанта Медведчука з метою дискредитації особистостей, що уособлювали владу у надважкі часи початку війни, кровопролитних військових дій, відсутності дієздатної української армії, зокрема п’ятого Президента України Петра Порошенка», – йдеться у зверненні.

«Неприпустимо, аби перманентні політичні змагання, боротьба за рейтинги, вплив й контроль над фінансовими потоками брали гору над інтересами Держави», – переконані автори заяви.

Учасники брифінгу застерегли владу в особі Президента Зеленського від подальших кроків на руйнацію суспільної єдності.

«Закликаємо суспільство завжди пам’ятати що, не знайшовши мудрість зберегти єдність століття тому, ми втратили Державність і вже менш ніж за 20-ть років кремлівський монстр прирік мільйони українців на жахливу смерть підчас штучно влаштованого Москвою Голодомору в сатанинському угарі помсти за непокору, «нахабність» відродити омріяну Державність».

«У нас один спільний ворог – Кремль. У нас одна Україна на всіх. Перемога можлива лише шляхом єднання», – резюмують бранці путінського режиму.

Заяву підтримали Володимир Балух, Ахтем Чийгоз, Євген Панов, Роман Сущенко, Ігор Козловський.

ВІДЕО https://www.youtube.com/watch?v=U75SdU3lFgU

Як повідомив адвокат п’ятого Президента Ілля Новіков на прес-конференції в агентстві «Інтерфакс-Україна», Офіс президента Зеленського поставив завдання СБУ сфабрикувати чергову справу проти Петра Порошенка. Адвокат Ілля Новіков також зазначив, що в Офісі Генпрокурора шукають того, хто зголоситься підписати підозру.

«Зараз за нашою інформацією СБУ доручено в короткі терміни знайти щось на Порошенка. Це добре перегукується з тезами, озвученими Офісом президента у нещодавньому інтерв’ю прессекретарки Мендель. Це повністю збігається з тим, що ми бачимо у поведінці і СБУ, і Офісу президента, і Офісу Генпрокурора», – говорить Новіков.

«Офіс президента активно шукає в Офісі Генпрокурора того, хто піде на співпрацю з ними і піде на підписання підозри Порошенку. Тому що після всіх подій 2019, і особливо 2020 року бажаючих робити це очевидно не так багато, як раніше», – говорить Новіков.

«Я ще раз хочу закликати: перевірте інформацію, яку ми вважаємо достовірною, чи проводяться щотижневі наради президентом Зеленським зі своїми силовиками? Чи обговорюється на них пошук і створення штучного компромату на Петра Порошенка? Це сьогодні достатньо важливий показник того, що відбувається загалом в керівництві Офісу президента та силових відомств», – резюмує Ілля Новіков.

Схожі записи

Народного депутата України з Обухівщини оголосили в розшук

Оплату праці держслужбовців хочуть реформувати

Політичні переслідування Петра Порошенка – це наступ на опозицію

Напишіть коментар