6.3 C
Київ
19.04.2024
Новини

На Центренерго повністю оновлено правління

Кабінет міністрів затвердив пропозицію Фонду держмайна і призначив виконуючим обов’язки генерального директора ПАТ “Центренерго” Юрія Власенка. Відповідне розпорядження опубліковано на урядовому порталі.

Він змінив на цій посаді Олександра Корчинського, призначеного навесні 2020 року.

Юрію Власенку 55 років. У 1991 році закінчив сільськогосподарську академію в Києві. Починав кар’єру як головний енергетик колгоспу в смт Катеринопіль, Черкаської області. З 1992 до 2003 включно працював у Катеринопільському РЕМ. У 2003-2005 – директор Черкаського міського РЕМ. З 2005 до 2011 включно очолював Черкасиобленерго.

У Фонді держмайна зазначають, що першочерговими завданнями Власенка стане впровадження оновленої стратегії оптового продажу електроенергії, оптимізація витрат і постачання вугілля з шахт, що увійдуть до вертикально інтегрованого холдингу.

Також Фонд державного майна України повністю оновив склад дирекції Центренерго. Призначено 8 топменеджерів компанії.

До складу дирекції увійшли Сергій Шульга (фінансовий директор), Олена Волошина (директор з економіки), Олексій Кураков (комерційний директор), Віталій Довгаль (директор із паливного забезпечення), Володимир Галущак (директор з енерготрейдингу), Віктор Спичка (директор матеріально-технічного забезпечення й інвестпроєктів), а також Дмитро Момонов (директор із правових питань та корпоративного управління).

За матеріалами www.liga.net

#Київський_регіон

 

 

 

Схожі записи

Голова ОБСЄ Буяр Османі відвідав зруйновану Бородянку

Київщина за темпами створення ОТГ відстає від інших регіонів України

У сезон відпусток море на курортах України прогрілося до +24…+27 °С

Напишіть коментар