9.9 C
Київ
29.03.2024
Волонтерство Українка

В Українці для допомоги пенсіонерам продуктами харчування створено волонтерський штаб

В Українці вже більше місяця працює Волонтерський штаб допомоги жителям міста, повідомляє портал “Трипільський край”.

“Ми вдячні Олексію Відоменку, який взяв на себе організацію доставки допомоги від нашого штабу жителям Українки”, – говорить керівник Київського обласного штабу “Європейської солідарності” Георгій Цагареішвілі.

“Крім допомоги жителям міста, ми чим могли допомогли і районному управлінню соціального захисту, і поліції. Також, ми вже більше місяця возимо медиків на роботу та з роботи додому”, – додає керівник штабу “ЄС” в Українці Олексій Відоменко.

Волонтерський штаб "ЄС" продовжує допомогу жителям Обухівщини. Долучайтеся!Дякуємо Керівнику обласного штабу "Європейської солідарності" Георгій Цагареішвілі та керівнику штабу "ЄС" в Українці Oleksii Vidomenko за турботу про найбільш соціально незахищених жителів Українки.Закликаємо інші організації та політичні сили слідувати прикладу "Європейської солідарності"Контакти Олексія Відоменка: (067) 999 88 13

Опубліковано Трипільський край Середа, 6 травня 2020 р.

Допомога розподіляється серед жителів міста Українка пенсійного віку та серед тих, хто оформив заявку на сайті волонтерського штабу.

Допомога надається найбільш соціально незахищеним жителям Українки. Автори допису на порталі “Трипільський край” закликають інші організації та політичні сили слідувати прикладу Волонтерського штабу “Європейської солідарності”.

Контакти Олексія Відоменка: (067) 999 88 13

#КиївськийРегіон #Київщина #Українка #ТрипільськийКрай

 

Схожі записи

Активістка з Українки започаткувала рух підтримки сусідів пенсійного віку під час карантину

Школи Київщини долучилися до кампанії “В укриттях із підтримкою знаменитостей”

До Кагарлика прибула фура з гуманітарним вантажем

Напишіть коментар