9.8 C
Київ
25.04.2024
COVID-19 Ірпінь

В Ірпені від COVID-19 помер чоловік, який не звертався до лікарів

В Ірпені – перший померлий на коронавірус. Це 68-річний чоловік, що мешкав на вулиці Северинівській і не звертався до лікарів, – повідомляється у пабліку Ірпінь Daily.

Рано вранці його забрала “швидка”, але вже було надто пізно. Діагноз встановили за допомогою експрес-тестів. Тож наші щирі співчуття родині померлого…, – дописує місцева жителька Мирослава Скорик.

А ще у нас прохання до всіх мешканців Ірепня – при температурі дзвоніть своєму сімейному лікарю, бо це перша ознака COVID-19. Попередьте батьків і дзвоніть замість них, якщо ті відмовляються обстежуватися, адже за допомогою апаратів штучної вентеляції легень реально врятувати, як мінімум, кожного другого важкого хворого.

А тепер про те, де саме лікували чоловіка, – у нас запитання до влади. Олександр Маркушин, будь ласка, розкажіть, чи розміщували цього хворого у відкритому вчора інфекційному відділенні Ірпінської міської лікарні в Бучі?, – запитує жителька Мирослава Скорик.

Також прошу відповісти на це питання Дмитра Олександровича, заввіділенням, який мене вчора запевняв, що воно на 100% готове до прийому пацієнтів, що вони вже там всередині є і що він готовий рятувати життя важкохворим хоч зараз.

 

Схожі записи

Поліція звертає увагу влади Ірпеня на один з найбільш криміногенних закладів у місті

Інфраструктура Ірпіня: Голова КОДА Кулеба розповів про строки відновлення

В Ірпені на території гаражів СМУ за школою ліквідовано пожежу

Напишіть коментар