9.9 C
Київ
29.03.2024
Карантин КОДА

На Київщині створюють цілодобові контрольно-пропускні пункти

В Київській області створюють цілодобові контрольно-пропускні пункти (КПП), повідомляється на фейсбук-сторінці «Єдинв Громада».

З 29 березня до 24 квітня 2020 р. запроваджено додаткові обмежувальні заходи на території смт Козин Обухівського р-ну та с. Лісники Києво-Святошинського р-ну.

Отже, відтепер:

?поліція спільно з Нацгвардією, Держпродспоживслужбою, місцевими органами самоврядування та виконавчою владою терміново визначає кількість, місця розташування та створюють цілодобові контрольно-пропускні пункти (КПП) на в’їзді та виїзді у ці населені пункти.

?в’їзд та виїзд з цих населених пунктів приватним автотранспортом, а також легковими автомобілями, що здійснюють перевезення пасажирів, може бути здійснений виключно через контрольно-пропускні пункти.

?хворі на COVID-19 та контактні особи з підтвердженими випадками захворювання, не зможуть виїхати з указаних територій. В’їхати не зможуть мешканці інших населених пунктів, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

?працівників, яких залучають для роботи на КПП забезпечують засобами термометрії, засобами індивідуального захисту, харчуванням, наметами тощо.

?усім водіям та пасажирам, які перетинатимуть КПП в обох напрямках, обов’язково вимірюватимуть температуру.

фото – «Єдина Громада»

Схожі записи

У Борисполі завершили капітальний ремонт Київського Шляху – КОДА

Всі три інфіковані на коронавірус на Київщині – з Обухівщини

Що чекати Київщині від агломерації зі столицею

1 коментар

Гонта 30.03.2020 о 08:02

Шкодливі розкормлені свині починають запроваджувати додаткові пункти пропуска до своїх маєтків. А чи допоможе?

Відповіcти

Напишіть коментар