18.5 C
Київ
16.04.2024
Бровари Кримінал

У Броварах затримали розбійників, що грабували АЗС. Відео

Поліція затримала трьох чоловіків, які здійснили кілька розбійних нападів на АЗС, повідомляє сайт “Трибуна-Бровари”

Один із них – 8 березня неподалік села Рудня Броварського району. Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області та в записаному правоохоронцями відеозізнанні.

Як зазначають у поліції, останній напад троє озброєних молодиків у масках влаштували в нічний час. Погрожуючи пістолетом касиру та побивши його, зловмисники викрали 800 грн, після чого швидко зникли з місця події на легковику.

Як зізнається на відео один із затриманих, напад цей стався 8 березня – на АЗС на трасі Київ – Чернігів, коло повороту до села Рудня Броварського району.   Як видно з відеозапису затримання, правоохоронці «прийняли» підозрюваних у Броварах, неподалік Княжицького переїзду, заблокувавши їхній автомобіль під час руху на вулиці.

Ними виявилися чоловіки віком 22 – 31 років. Деякі вже мали проблеми із законом. Як зізнався один із підозрюваних, місяць тому аналогічним чином так само утрьох зловмисники напали й обікрали людей, що торгують дизпальним на Житомирській трасі. Пістолет, вилучений у затриманих Окрім того, зі слів затриманого, у 2017 чи 2018 році чоловік зі своїм знайомим напав на АЗС в селі Залісся, на повороті на село Богданівка, що також на Броварщині.

Тоді заправника побили, забравши в нього автомобіль. Як зазначають правоохоронці, за фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України – «розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище». Тепер їм загрожує від 7 до 12 років тюрми із конфіскацією майна.

Фото, відео – Національна поліція України

Схожі записи

У ліцеях Броварської громади цього тижня навчатимуться дистанційно

Перестрілка в Броварах на Торгмаші. Відео

Біля Борисполя поліція зупинила трактор яким керував чоловік без прав

1 коментар

Укроп 14.03.2020 о 22:12

C конфискаций (принадлежащего им на правах личной собственности). Как будто у этого отребья есть личное имущество, которое может быть конфисковано.

Відповіcти

Напишіть коментар