13.7 C
Київ
16.04.2024
Кабінет міністрів КОДА Транспорт

Перевізники Київщини готуються до масштабного страйку. Відео

На нараді представників Асоціації “Автоперевізників Київщини”, яка відбулася 12 березня у Борисполі, було оголошено, що вже найближчим часом усі зацікавлені у безпечному перевезенні пасажирів Київщини спостерігатимуть припинення регулярними автоперевізниками соціальних перевезень.

Таку різку реакцію перевізників викликали факти хронічної відсутністі компенсації від держави за перевезення пільгових верст населення та незаконна експансія автобусами компанії UBER.

Вже на початку наступного тижня первізники Київщини будуть змушені відмовитися від подальшого виконання власних договірних зобов’язань, – йдеться у відео наради на фейсбук сторінці асоціації:

 

UBER Shuttle як апогей імпотенції влади у боротьбі з нелегальними перевізниками

АВТОПЕРЕВІЗНИКИ КИЇВЩИНИ ГОТУЮТЬСЯ ДО СТРАЙКУ ВНАСЛІДОК БЕЗДІЯЛЬНОСТІ ВЛАДИ У ПРОТИДІЇ НЕЛЕГАЛЬНИМ ПЕРЕВІЗНИКАМПочинаючи з 14 травня 2019 року, в результаті спільного "договорняка" між колишнім міністром інфраструктури України Омеляном В.В. та компанією UBER, у м.Києві запрацювала чергова корупційна схема з виведення грошей з держави під виглядом UBER Shuttle.Вже на протязі тривалого часу, даний вид перевезення пасажирів поширився і на територію Київщини. В наслідок чого маємо катастрофічні результати від бездіяльності центральних та місцевих органів влади, в тому числі і правоохоронної системи. Щоденно на діючі регулярні автобусні маршрути Київської області вирушає численна кількість автобусів з бортовим маркуванням UBER, які без зайвих утисків совісті перевозять до 50% платоспроможних пасажирів без дотримання будь-яких вимог організації перевезення пасажирів та безпеки транспортного процесу.На нараді представників Асоціації "Автоперевізників Київщини", яка відбулася 12 березня у Борисполі, було оголошено, що вже найближчим часом усі зацікавлені у безпечному перевезенні пасажирів Київщини спостерігатимуть припинення регулярними автоперевізниками соціальних перевезень, оскільки відсутність компенсації за перевезення аільгових верст населення та цинічне пограбування автобусами компанії UBER змушують перевізників ВІДМОВИТИСЯ ВІД ПОДАЛЬШОГО ВИКОНАННЯ ВЛАСНИХ ДОГОВІРНИХ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ.Міністерство інфраструктури України Vladyslav Kryklii Укртрансбезпека Офіс Президента України Кабінет Міністрів України Денис Шмигаль

Опубліковано Асоціація "Автоперевізники Київщини" Четвер, 12 березня 2020 р.

Незаконні перевезення автобусами UBER Shuttle вже спостерігали у таких містах Киїіщини, як Вишгород, Ірпінь, Вишневе та Бровари, – стверджує Голова Асоціації “Автоперевізники Київщини” Віталій Арєф’єв та наполягає, що питанням унеможливлення роботи нелегалів мають займатися профільні державні установи. Також, він наголошує, що дана міжнародна компанія UBER діє поза правовим полем вітчизняного законодавства та не сплачує податки у бюджет країни.

“Ми налаштовані вирішувати проблему нелегалів з UBER цивілізованим шляхом, – каже директор Асоціації “Автоперевізники Київщини” Олексій Павленко. В Германії, наприклад, зупинилися всі таксисти і UBER в цій країні більше не працює. А у нас вони чомусь працюють без обов’язкового для офіційних перевізників конкурсу, без вимог, без тахографів, без навігації, БЕЗ НІЧОГО, – дивується Олексій Павленко.

А Перший віце-президент громадської організації “Український транспортний союз” Володимир Балін вважає ситуацію з UBER Shuttle проявом абсолютної імпотенції державних установ по боротьбі з нелегальними перевезеннями та наголошує, що без впливу громадськості це питання не вирішити.

#КиївськийРегіон #Київщина

 

 

 

Схожі записи

Що чекати Київщині від агломерації зі столицею

У пожежі в Новосілках повністю згорів приватний екскаватор

Київщина значно відстає від інших регіонів України за темпами створення ОТГ

Напишіть коментар