10 C
Київ
29.03.2024
Влада Кримінал

Колишньому голові Підгірців прокуратура оголосила про підозру

Прокурором області повідомлено про підозру колишньому Підгірцівському сільському голові у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366, ч.ч. 2,3,4 ст. 191 КК України.

Встановлено, що вказана особа, перебуваючи на посаді Підгірцівського сільського голови, будучи службовою особою, діючи від імені органу місцевого самоврядування, діючи з прямим умислом,  вчинив службове підроблення та розтрату бюджетних коштів на суму понад 440 тисяч гривень.

Так, Підгірцівською сільською радою Обухівського району Київської області, в особі сільського голови, у період з 2013 по 2015 роки, укладено ряд договорів із ТОВ «Геоземінвест».

У подальшому, достовірно знаючи, що технічні документації із землеустрою за вищевказаними договорами не виготовлені та не передані до сільської ради, підписав 6 актів прийому-передачі виконаних робіт, що стало підставою для перерахування на рахунок  ТОВ «Геоземінвест» грошових коштів на загальну суму понад 440 тисяч гривень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Обухівським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

#КиївськийРегіон #Київщина #Підгірці

Схожі записи

У Білій Церкві працівники ДСНС вчили школярів

Перевізники Київщини незадоволені рішенням Міністерства інфраструктури

У Васильківській громаді застрелили фермера

Напишіть коментар